May 20, 20222 yr 50 minutes ago, Ros said: odakle krenuti sa pišanjem po b92au? Gledali samo ko je najviši seed, od njih ni ne očekujem bolje
May 20, 20222 yr Author nije samo to fali im polufinale. 3 kolo je 3 kolo, 1/16 finala je nešto drugo
May 20, 20222 yr Potpuno je nerealno prognozirati da će u finalu igrati Medvedev sa druge strane žreba. Prvo i osnovno, i Cicipas i Zverev su bolji šljakaši od njega, drugo, čovek je totalno van forme, posle duže pauze zbog operacije.
May 20, 20222 yr E sad, onog poletarca Alkaraza nadtrčati na 3 dobijena neće baš biti zajebancija.To je zadatak Zvereva, kao što smatra i redakcija b92 Potpuno je nerealno prognozirati da će u finalu igrati Medvedev sa druge strane žreba. Prvo i osnovno, i Cicipas i Zverev su bolji šljakaši od njega, drugo, čovek je totalno van forme, posle duže pauze zbog operacije. Zvereva nadam se neće videti a ni 1 Rubleva ne verujem, inače nisu još igrali na šljakci... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 22, 20222 yr Anonimni teniser iz Perua, po imenu Veriljas, vodi protiv Felixa Ože Alijasima sa 2:0 u setovima.
May 22, 20222 yr antiklimaks tenisa je nastupio još onomad, tj. sa onim cirkusom u ozilendu mene više ništa niti čudi niti iznenađuje Edited May 22, 20222 yr by dùda
May 22, 20222 yr Kljako poslenji meč dana Pre toga Lajović i KecmanUjutro Filip ima priliku da se revanšira Opelkci za prošlogodišnji Pariz na tvrdom... može on to.Olga se izvlači u TB drugog seta protiv Mađarice GalfiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk