May 31, 20222 yr 1 minute ago, Sandradjer said: Kuku. Hitam da ukljucim i gledam. Ovde kad citam tragedija na terenu Rezultat to govori
May 31, 20222 yr 5 minutes ago, MiddleClass said: Penzionerski tenis... i jos Novak servira, ubilo se, jel tu oko 40%?¿
May 31, 20222 yr 5 minutes ago, Sandradjer said: Kuku. Hitam da ukljucim i gledam. Ovde kad citam tragedija na terenu Kada ovde čitaš uvek je loše. Pridruži se ipak, možda dobijemo na brojnost. Edit: Baš sam danas čitao kako Ivanišević kaže da Novak mora od početka da bude prisutan u meču. Edited May 31, 20222 yr by Ras
May 31, 20222 yr Ajde da se nadamo da se ovde igra maraton a ne sprint Sent from my SM-N950F using Tapatalk
May 31, 20222 yr ladno mu dade set fore ..... jbni 1.servis gem, jbne brejk lopte, kao i jbna sipka na vrhu mreze, ali ok., ajde sad, dosta je bilo zayebancije
May 31, 20222 yr Samo da obavestim [mention=91]Mil@n[/mention] i [mention=102]Zli Gli[/mention] da je 1:0 za Rafu Pa da, ja sam predvideo kratak meč... [emoji16]Jbg, polako, videćemo razvoj. Ja naravno ne gledam, oh no. Sent from my Mi 10 using Tapatalk
May 31, 20222 yr Sve u svemu loš meč, za sada. Možda kada bi Novak odlučio da i on učestvuje u istom. Sa ovakom igrom ni jedan ne bi prošao ni Alkaraza, ni Zvereva.
May 31, 20222 yr 1 minute ago, aram said: ništa ovo ne valja Baš tako, gotovo da se nema šta pozitivno uzeti iz prvog seta: servis loš, sav trud oko riterna prosut UE, nijedan bitan poen dobijen, Rafine standardne kombinacije lagano prolaze.... Ajmo novi list!
May 31, 20222 yr 4 minutes ago, Olimpijac said: Jos cekam da se naljuti onako bas Sad ce da se resetuje, sta je poklonio poklonio je
May 31, 20222 yr 1 minute ago, Takeshi said: djokovic kao da razrađuje neki svoj scenario, nit se nervira nit urla. Ako do ovog uopste dodje, imacemo mec, ovako mrka kapa.