May 31, 20222 yr 10 minutes ago, Lancia said: Neki smo znali, kao npr. ja, neki po obicaju nisu, kao Arkadija i preplaseni Tsai Ja uvek sumnjam, preterani optimizam vodi u teška razočarenja.
May 31, 20222 yr 4 minutes ago, Lancia said: Komentar u Marci: ...en serio, no se podía eliminar a zverev por sus orígenes rusos? Pa prevedi jbmu
May 31, 20222 yr Just now, dùda said: Pa prevedi jbmu ...ozbiljno, da li se moze eliminisati Zverev zbog svojih ruskih korena?
May 31, 20222 yr 1 minute ago, Lancia said: ...ozbiljno, da li se moze eliminisati Zverev zbog svojih ruskih korena? Onog koji je to napisao možda treba propitati koji su mu preci išli u južnu ameriku i sprovodili genocid nad domorodačkim stanovništvom. Pas mater.....
May 31, 20222 yr 1 minute ago, Lancia said: ...ozbiljno, da li se moze eliminisati Zverev zbog svojih ruskih korena? ludilo samo raste da li su ti novinari normalni ?
May 31, 20222 yr Just now, dùda said: ludilo samo raste da li su ti novinari normalni ? To je samo komentar na tekst, u rangu kretena koji pisu na index hr ili b92. Zar ne?
May 31, 20222 yr Just now, Tsai said: To je samo komentar na tekst, u rangu kretena koji pisu na index hr ili b92. Zar ne? ako je tako, onda je to ipak druga priča
May 31, 20222 yr Da, kako rece Tsai, taman posla da novinari tako nesto napisu, mada nismo daleko od toga
May 31, 20222 yr Drago mi je sto je Zverev dobio ovaj mec, toliko daleko se otislo, da se postavljalo pitanje samo ko je sledeci protivnik, Nadal ili Djokovic.