Jump to content
IGNORED

RoGa (ta zver uzima 21i) 2022

Ros

Recommended Posts

Posted

Kvota na pobedu Alkatraza je bila svega 1.20. Zašto?

Posted

Zato što je bio drugi favorit za osvajanje RG-a

Posted

zato što je u madridu pobedio u 1/4 finalu rafavaxa, u 1/2 finalu novaxa i u finalu večerašnjeg protivnika

- pre tog turnira je osvojio i barselonu i rio na šljaci kao i majami na betonu, vrlo dobra godina za klinca koji je ovog meseca napunio 19

• +1 1
Posted

Bogami ja se sad bojim i Zvereva :ph34r:

• Haha 2
Posted (edited)

Sve je to super, ali 1.20 je baš, baš malo. Razumem 1.45 - 1.5 ali 1.20 je premalo. Kao da igra Novak protiv 100 i nekog na listi.

Evo, i sada igra  stvarno dobro ali Zverev igra odlično. Ne možeš staviti tako ponižavajuću kvotu, nisu takve ekstremne razlike u kvalitetu. Nije džabe taj Zverev treći na atp listi.

Edited by BlackGeorge
  • +1 4
Posted

skroman kvalitet. Zverev ne blista, vise se oslanja na iskustvo jednog dvadesetpetogodisnjaka i na putu je da uknjizi prvi top 10 trijumf na slemovima. sa druge strane mali se nije pojavio na mecu, narodski receno - usro se, ipak nije stroj vec jos klinja, tona neiznudjenih. mada se u drugom setu malko pribrao ali nedovoljno. ako uspie nekako ovo okrenuti stvarno je novo svecko cudo,mada cisto sumnjam. obojoca su jos u 2.kolu bili na ivici fajronta protiv Baeza i Ramosa ali to je vec proslost.

Novak sad ako gleda ovaj mali kripl-fajt vrv se oblizuje dok mu ide voda na usta.. no da ne trcimo pred rudu, daj prvo da se obavi posao nocas.

Posted
4 minutes ago, Tsai said:

Bogami ja se sad bojim i Zvereva :ph34r:

Deluje da organizatori specijalnim ukazom mogu pustiti u polufinale i Rafu i Novaka da igraju kao dubl protiv samog Vunice i da su im tanke šanse.....

Posted (edited)
11 minutes ago, BlackGeorge said:

Ne možeš staviti tako ponižavajuću kvotu

Opet ova teorija o nekakvim sveznajućim kladionicama koje "stavljaju kvote"? Kvota se uvek određuje na osnovu onoga što se percepira, a ne onoga što je realno. Kladionice samo postavljaju marginu koja će dovesti do toga da suma koja se uplati na 1 bude približna sumi koja se uplati na 2 i menjaju kvote kako teku uplate. I naravno vode računa da suma verovatnoća recipročnih vrednosti kvota uvek bude preko 1 jer ta razlika je njihova zarada.

Edited by aram
  • +1 2
Posted

Imam osećaj da će Zverev ovo da prospe i izgubi 3:2

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Posted

Uspeh je i ovo za Alkaraza, mada u perspektivi sledećeg meča dobro bi bilo da se produži ovo

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

polufinale je tek u petak, ima vremena za odmor. 

Posted
Sad je gotov Zverev.
Žao mi ga kako se svi igraju sa njim. Poraz Noleta u Tokiju je uz sve to još bizarniji.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk