Jump to content

RoGa (ta zver uzima 21i) 2022

Featured Replies

Eh, da je Đjovak mislio big na vreme...

• Replies 1.1k
  • Views 101k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nakon meča sa feliksom, rafa je bukvalno pobegao koreči sa intervjua na poslednje pitanje o đokoviću. istovremeno je krenulo i zviždanje publike na pomen novakovog imena... biće zanimljivo u utorak.

• Sinoć sam u stvari def. shvatio jednu stvar - budalesanja oko vakcine su me u velikoj meri lišila emocija kad je Njole u pitanju. OK, pre ću navijati za njega nego za nekog ko nije naš, ali ni deseti

• jedno savrsenstvo

Posted Images

10 hours ago, aram said:

bio, bre, ali nešto se pogađalo 12 od 24 broja... tako da nije bilo lako ni promašiti sve

Pokojni Olimpijski Loto™ - a šansa jeste bila duplo veća, ali od tako male verovatnoće dva puta ništa je i dalje bilo ništa.

U Parzu umereno oblačno ali ništa strašno. Tem 21stepen. Vlažnost 28%. Ne prognozira se kiša. 

Neka igre počnu. 
Carlito se zagreva sa Zverevim. Kreću za nekoliko minuta.

Edited by Olimpijac

Meni jutros bilo hladno. Mogli su komotno igrati u dnevnom terminu.

Allaraz pospan [emoji38]

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Sad samo Sašca da se ne samouništi do kraja.

Carlito doista deluje kao da još nije na terenu kako smo navikli zadnjih par nedelja.
Nadam se da će tako i ostati.

Pitanje je samo da li ce Zverev imati snage da nastavi da udara lopticu jako, u tom slucaju Alkaras ima malo mogucnosti da se namesti i da kombinuje igru sa dropsotovima.

Može tu svašta još da bude (znajući Zvereva) ali je ovaj drugi set verovatno odlučujući za Alkaraza dok će treći biti presudan

Ajmo vunice nasha

ode i drugi, malo se mlađani španac pretrgao?

Vuna dominira. 

I dalje dosta neiznuđenih grešaka ima Carlito.
Ovo u zadnjem gemu drugog seta je bilo za dlaku, mogao je da se vrati.

Ajmo, Saša, kada nije poklekao Čilić, možeš da izdržiš i ti.

Edited by Arkadija