nisam ja Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 moj mlađi kupio juče tuš bateriju sa led diodama. da svetli plavo kad je hladna, zeleno kad je topla i crveno kad je vruća. 😂 2
đorđe geprat Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 bio u lindi danas ulazarevcu. pazarena klopa i bačen pogled na tehniku. elem, moja sugestija svakome kome treba ugaona brusilica je da pazari u lindi parksajd brusilicu. ima prekidač na ručici o čemu sam pisao na majstorskom topiku a dodatna opcija je mogućnost regulisanja broja obrtaja. 1
Frank Pembleton Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Inače gledao onaj Ključ13 i baja ima "sistem".Pošto lidl za alat vraća pare ili vaučer za kupovinu u vrednosti.E on onda predlaže za npr. renoviranje kupatila uzmete njihove hammer drill, izakate je "dušu joj uzmete" i onda kad obavite posao vratite u Lidl.... ... Shiit has hit the fan
Svemir Zeka Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 Ovo sam kupila za NG, pa ostavila za rođus malom prdi, jer je nadobijao igračaka tada.... Izvadila danas za rođus, fenomenalno je. Sadrži: - set za sadnju biljaka (pravo seme) - prah i patterne za otiske prstiju i neke džidža bidže kao forenzika - epruvete, prah i rukavice da se prave kristali - set gde se sklapa mapa sazvežđa Bukvalno mini nauka. Bilo 1999,00 dindži 7
duda Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Kupila danas neki tranzistor . DAB radio i bluetooth zvučnik. Dakle, glupa sam, numem da rukujem sa tehnikom . I sad razmišljam da li da ga vrnem i tražim lepo na buvljaku neki tranzistor sa dugmićima koji se okreću . Treba mi za planinu. 1
Mil@n Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Just now, dùda said: Kupila danas neki tranzistor . DAB radio i bluetooth zvučnik. Dakle, glupa sam, numem da rukujem sa tehnikom . I sad razmišljam da li da ga vrnem i tražim lepo na buvljaku neki tranzistor sa dugmićima koji se okreću . Treba mi za planinu. Dajte model pa ćemo vas obučiti kratkom ppponlajn obukom. 1
duda Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 (edited) 3 minutes ago, Mil@n said: Dajte model pa ćemo vas obučiti kratkom ppponlajn obukom. Ma ima i uputstvo, ali mi je sve to nešto nejasno i nemušto. Hvala ti, pokušaću još da prouči to i da se snađem, ako ne, zovem u pomoć Edited April 21, 2022 by dùda
Mil@n Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 3 minutes ago, dùda said: Ma ima i uputstvo, ali mi je sve to nešto nejasno i nemušto. Hvala ti, pokušaću još da prouči to i da se snađem, ako ne, zovem u pomoć Bluetooth zvučnik nemam ali koliko znam, samo se upali i onda se ode u opcije na telefonu u vezi bluetootha, nađe se zvučnik i "upari se". 1
duda Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 13 minutes ago, Mil@n said: Bluetooth zvučnik nemam ali koliko znam, samo se upali i onda se ode u opcije na telefonu u vezi bluetootha, nađe se zvučnik i "upari se". Nisam još ni stigla do toga . Na FM recimo, ne mogu nikako da provalim kako se biraju stanice koje su već memorisane. Nekako je glupo sve postavljeno, jbg ili je do mene. Dakle, zapela sam kod obične stvari . A generalno, nerviraju me ti uređaji gde treba da studiraš upotrebu
Tinman Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 On 20.4.2022. at 10:20, Svemir Zeka said: Ovo sam kupila za NG, pa ostavila za rođus malom prdi, jer je nadobijao igračaka tada.... Izvadila danas za rođus, fenomenalno je. Sadrži: - set za sadnju biljaka (pravo seme) - prah i patterne za otiske prstiju i neke džidža bidže kao forenzika - epruvete, prah i rukavice da se prave kristali - set gde se sklapa mapa sazvežđa Bukvalno mini nauka. Bilo 1999,00 dindži Kupili junioru to negde zimus odusevio se, trava jos uvek raste i redovno je zalivamo na pipetu 1
đorđe geprat Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 lep dan, skoknuo do linde. pazario Al-foliju da je stavim a šoferšajbnu (250 RSD) i foliju 5 x 1.5 m (350 RSD) da je položim u ružičnjak. da se ne patim s korovom. možda stavim i malč odozgo. treba dosta za 6 kvadrata.
radisa Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 E, jel neko koristio ono za spaljivanje korova? Nemam bas neke rezultate, pa da pitam kako se sa tim radi?
đorđe geprat Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 (edited) koliko se sećam, u pitanju je bilo zagrevanje vazduha. fen. imam na selu fen za skidanje farbe. baš ću da probam s tim Edited April 25, 2022 by djordje geprat
radisa Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 Pa da, ja ga otoplim vazduhom, i ocekujem da uvene za 2 dana... ono, zeleno, kao da nisam fenirao™... 1
cartman Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 Mora bas da se sprzi korov, narocito ako su listovi veci i "vodeniji" . Generalno ne bas sjajna masina Mada je savrsena za raspaljivanje rostilja! 1
Recommended Posts