April 17, 20223 yr samo da pohvalim ubadaljku kupljenu u lindi. radi k'o zmaj. a ono, da se testerica kači sa klik - klak umesto uvrtanje šrafova je milina. MODERACIJO: ne znam kako da se reši, tiganji, ubadaljke, sicevi za bajs, kućne potrepštine i ostala mašinerija nema veze sa 'ranom i đakonijama.
April 17, 20223 yr Author samo da pohvalim ubadaljku kupljenu u lindi. radi k'o zmaj. a ono, da se testerica kači sa klik - klak umesto uvrtanje šrafova je milina. MODERACIJO: ne znam kako da se reši, tiganji, ubadaljke, sicevi za bajs, kućne potrepštine i ostala mašinerija nema veze sa 'ranom i đakonijama.ne moze da se reshi moderacijo, ako je iz linde, za ovde je, dok se ne kupi, i dan posle a vi onda idite pa shrafite prema preferencijama. znash kad cu da saznam po bespucima da ima za dz korektan uredjaj!? koji mi isto ne treba, al shta sad sent from novi mnogo jak bubamoto.
April 17, 20223 yr Samo da javim da su izgleda izbacili iz ponude troslojni toalet papir Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
April 17, 20223 yr 15 minutes ago, Moća said: Samo da javim da su izgleda izbacili iz ponude troslojni toalet papir Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Imaš Zewa, trenutno...
April 17, 20223 yr Author ma [mention=135]gospa buba[/mention] topik o lindi je na kulinarstvu i ishrani a meni je neprijatno da pišem na tom topiku o ubadaljki, brusilici, pokrivačima za dušeke i klozetskim daskama.ja tu ne vidim nikakav problem prevazidjimo neprijatnost! topik mora biti negde. i zdrav!jesu se pojavili ti tiganji vishe??? sent from novi mnogo jak bubamoto.
April 17, 20223 yr Imaš Zewa, trenutno...Trenutno ali ovo su uzbacili skroz iz ponude. Pa koliko slojeva sad imaju? Imaju od 2 i 4.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
April 17, 20223 yr Da li si potrošač toalet papira sa parnim ili neparnim slojevima? Elem, uzeo sam juče komšijama troslojni. Ne znam je l sa starih zaliha.
April 18, 20223 yr Neka me neko obavijesti kada budu opet u ponudi one plastično/silikonske /jebem li ga od čega su/ daske za sečenje 'rane, ako sam propustim. Blagodarim.
April 18, 20223 yr 24 minutes ago, Mil@n said: Neka me neko obavijesti kada budu opet u ponudi one plastično/silikonske /jebem li ga od čega su/ daske za sečenje 'rane, ako sam propustim. Blagodarim. Pogrešio si topic
April 18, 20223 yr Author nosi daske na shrafove, mi ovde ne tolerishemo takve stvari.sent from novi mnogo jak bubamoto.