gospa buba Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 jel ima tiganji ili nisu josh pocheli? sent from novi mnogo jak bubamoto.
đorđe geprat Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 samo da pohvalim ubadaljku kupljenu u lindi. radi k'o zmaj. a ono, da se testerica kači sa klik - klak umesto uvrtanje šrafova je milina. MODERACIJO: ne znam kako da se reši, tiganji, ubadaljke, sicevi za bajs, kućne potrepštine i ostala mašinerija nema veze sa 'ranom i đakonijama. 1 2
gospa buba Posted April 17, 2022 Author Posted April 17, 2022 samo da pohvalim ubadaljku kupljenu u lindi. radi k'o zmaj. a ono, da se testerica kači sa klik - klak umesto uvrtanje šrafova je milina. MODERACIJO: ne znam kako da se reši, tiganji, ubadaljke, sicevi za bajs, kućne potrepštine i ostala mašinerija nema veze sa 'ranom i đakonijama.ne moze da se reshi moderacijo, ako je iz linde, za ovde je, dok se ne kupi, i dan posle a vi onda idite pa shrafite prema preferencijama. znash kad cu da saznam po bespucima da ima za dz korektan uredjaj!? koji mi isto ne treba, al shta sad sent from novi mnogo jak bubamoto. 4
Moća Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Samo da javim da su izgleda izbacili iz ponude troslojni toalet papir Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
radisa Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 15 minutes ago, Moća said: Samo da javim da su izgleda izbacili iz ponude troslojni toalet papir Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Imaš Zewa, trenutno...
gospa buba Posted April 17, 2022 Author Posted April 17, 2022 ma [mention=135]gospa buba[/mention] topik o lindi je na kulinarstvu i ishrani a meni je neprijatno da pišem na tom topiku o ubadaljki, brusilici, pokrivačima za dušeke i klozetskim daskama.ja tu ne vidim nikakav problem prevazidjimo neprijatnost! topik mora biti negde. i zdrav!jesu se pojavili ti tiganji vishe??? sent from novi mnogo jak bubamoto.
đorđe geprat Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 treba da za koji dan obiđem lazarevačku lindu.
Moća Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Imaš Zewa, trenutno...Trenutno ali ovo su uzbacili skroz iz ponude. Pa koliko slojeva sad imaju? Imaju od 2 i 4.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
maheem Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Da li si potrošač toalet papira sa parnim ili neparnim slojevima? Elem, uzeo sam juče komšijama troslojni. Ne znam je l sa starih zaliha.
foto Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 e pa ne ide cekic, daska za WC i one ruzne crne, gorke bombone u istu kesu 1
Mil@n Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 Neka me neko obavijesti kada budu opet u ponudi one plastično/silikonske /jebem li ga od čega su/ daske za sečenje 'rane, ako sam propustim. Blagodarim.
*edited by mod Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 24 minutes ago, Mil@n said: Neka me neko obavijesti kada budu opet u ponudi one plastično/silikonske /jebem li ga od čega su/ daske za sečenje 'rane, ako sam propustim. Blagodarim. Pogrešio si topic 4
gospa buba Posted April 18, 2022 Author Posted April 18, 2022 nosi daske na shrafove, mi ovde ne tolerishemo takve stvari.sent from novi mnogo jak bubamoto.
Recommended Posts