March 25, 20223 yr Author 19 hours ago, April said: Bravo Klimte Super tema Često se vraćam ovom periodu, a nisam znao gde bi to moglo na forumu da se postavi, pa rekoh neka bude novi topik. Izvođači su manje-više isti kao i početkom osamdesetih, ali je zvuk drugačiji, siroviji, radikalniji... Naravno da može decembar 1975. Patti je bila ispred vremena. Može i april Bio sam u nedoumici da li da stavim kao početak 1975. , ipak, činilo mi se da je punk 1976. prikladnija, jer je to bio katalizator promene. Mislim da su originalnost i raznovrsnost bili najveći kvaliteti kraja sedamdesetih. Jon Savage's 1977-1979 Symbols Clashing Everywhere https://www.juno.co.uk/products/jon-savages-1977-1979-symbols-clashing/858897-01/ Na gornjoj kompilaciji nađoh i dve pesme za koje sam mislio da ih nisam čuo. Ispostavi se da mi je "Daft Punk u najavi" vrlo dobro poznat a i Moroderova "Utopia". Sad mi je jasno zašto je Görl iz DAF-a pominjao uticaj Morodera a ne Kraftwerk.
March 25, 20223 yr Najbolja dance grupa svih vremena. Kevin Kline je garant pokupio image za Fish called Wanda.