klimt Posted March 25, 2022 Author Posted March 25, 2022 19 hours ago, April said: Bravo Klimte Super tema Često se vraćam ovom periodu, a nisam znao gde bi to moglo na forumu da se postavi, pa rekoh neka bude novi topik. Izvođači su manje-više isti kao i početkom osamdesetih, ali je zvuk drugačiji, siroviji, radikalniji... Naravno da može decembar 1975. Patti je bila ispred vremena. Može i april Bio sam u nedoumici da li da stavim kao početak 1975. , ipak, činilo mi se da je punk 1976. prikladnija, jer je to bio katalizator promene. Mislim da su originalnost i raznovrsnost bili najveći kvaliteti kraja sedamdesetih. Jon Savage's 1977-1979 Symbols Clashing Everywhere https://www.juno.co.uk/products/jon-savages-1977-1979-symbols-clashing/858897-01/ Na gornjoj kompilaciji nađoh i dve pesme za koje sam mislio da ih nisam čuo. Ispostavi se da mi je "Daft Punk u najavi" vrlo dobro poznat a i Moroderova "Utopia". Sad mi je jasno zašto je Görl iz DAF-a pominjao uticaj Morodera a ne Kraftwerk.
MocaVukotic Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Justice... Fate of those who do wrong Justice... Fate of criminals
Lancia Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Najbolja dance grupa svih vremena. Kevin Kline je garant pokupio image za Fish called Wanda. 1
Recommended Posts