Micko8 Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 (edited) Pa rusi za zivota nece porusiti i unistiti zemalja koliko su ameri poslednjih tridesetak godina, niko se nije cimao tada da ih zabranjuju, dok su oni sipali oslobodilacke i demokratske bombe i u procesu ubiljali na hiljade nevinih ljudi Imaju monopol nad svim svetskim institucijama ukljucujuci i sport , njihova je samovolja koga ce da izbacuju i ubacuju iz njih. Edited March 1, 2022 by Micko8 1
Popular Post Valk Posted March 1, 2022 Popular Post Posted March 1, 2022 Protiv izbacivanja, podleganje masovnoj histeriji protiv svega ruskog ničeg dobrog neće doneti. 13
goofs Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 (edited) Stigla mi notifikacija da livescore izbacuje sva ruska takmicenja iz aplikacije "u znak podrske Ukrajini". Edited March 1, 2022 by goofs 5
Ros Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 rusi i belorusi izbaceni iz dejvis kupa i federation kupa, ali mogu da se takmice u singlu bez oznaka drzave
renne Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 (edited) Izbačeni Rusi i Belorusi sa svetskog atletskog u beogradu Edited March 1, 2022 by renne
MangupIzCivilstva Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Stvara se cista histerija u zapadnim medijima. I jos prozivanje individualnih ljudi i sportista da se deklariraju protiv Rusije. Ko Balkan iz 90-ih i TV reporteri HTVa/RTS/TVBH koje traze Srbe/Hrvate/Muslimane koji su u manjini da kazu koju "dobrovoljnu" protiv cetnickog legla/ ustaske tvorevine/ muslimanske dzamahirije... Koji q su atleticari ikome ista krivi... Ili drugi sportisti... 1
Ratamahatta Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Bizarno. Vec vidjeno, doduse. Spoiler Osvojice EP u kosarci pre nego sto im sankcije isteknu.
MiddleClass Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 https://www.cdm.me/sport/fudbal/savicevic-ne-podrzavam-putina-ali-nisam-za-sankcije-ruskim-sportistima/ Moze lock komotno... 3 1
bradilko Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 7 minutes ago, MiddleClass said: https://www.cdm.me/sport/fudbal/savicevic-ne-podrzavam-putina-ali-nisam-za-sankcije-ruskim-sportistima/ Moze lock komotno... dejo milova bicarka
levi Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 rukomet otkazano Nant - Čehovski MedvediMeškov Brest - Vardar Zaporožje - Barcelona
Ted Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 On 1.3.2022. at 19:23, goofs said: Stigla mi notifikacija da livescore izbacuje sva ruska takmicenja iz aplikacije "u znak podrske Ukrajini". da, ovo, u kombinaciji sa banovanjem sivih Ruskih mačkaka, sigurno okreće tok događaja. i nemerljivo pomaže ugroženim ljudima. sa druge strane, Rusi će biti devastirani potpuno.
Recommended Posts