Have_Fun Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Ček Koji poredak se važi sad zbog red flag? Predzadnji krug? Alonso 2. ili 3.?
ducca Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 (edited) Ovo je već sramota, što ne nastavljaju koji djavo, čekaju opet da padne kiša . Još moram da slušam ovu dvojicu kako lupetaju, nisu ispratili ni da je na Perezovom bolidu zamenjeno zadnje krilo jer nisu na Twitteru pa se oslanjaju na lupetaranje. I onda red Miodraga Kotura, očekujemo sad i red Hasana Bratića… Edited August 27, 2023 by ducca
Jimmy Kowalski Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Hvala direkciji trke sto je sacekala da rucam. Sad mogu da puste trku.. 1
renne Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Ovo je mislim bila poslednja priolika da pobedi neko drugi Znači RB sve pobede u sezoni, mašala
Radoye Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 1 hour ago, renne said: Ovo je mislim bila poslednja priolika da pobedi neko drugi Znači RB sve pobede u sezoni, mašala Kazu bice kise i u Monci, ako bude tako mislim da ce to biti najbolja prilika. Monca svakako ume da iznenadi...
fillex Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Ne bih zanemario ni Singapur, kao stazu gde bi možda AM imao šansu. Vratili su se u igru evidentno.
Jimmy Kowalski Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Brundle prica koliko je manje drveca pored staze u Monci, sve kao posledica supercelijskih oluja..
Recommended Posts