Jump to content
IGNORED

F1 2022-

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Svaka cast Maxu kako uspeva da iz krsine izvlaci pobede. Checo ne uspeva ni u Q3 da se kvalifikuje, jedva i do podijuma stize..

Posted

Svaka čast Meklarenu, 2. i 3. u kvalifikacijama. Videćemo kakav će biti race pace.

• +1 2
Posted

Neverovatni progres kod McL i Williamsa. Ovo ranije nije bilo moguce, mislim da je ovo pozitivna posledica ogranicenja budzeta i vise vremena za razvoj bolida slabije plasiranih ekipa. Ako izuzmemo dominaciju Maxa u RB, bukvalno se ne zna ko ce od ostalih timova imati prednost na nekoj stazi, bas su male razlike. A kad nema DRS-a, onda ni Max nije svemocan..

• +1 3
Posted (edited)

..

svaka cast mclu

Edited by extragluv
  • +1 1
Posted

Merklaren briljira, pu pu da ne ureknem.

Posted

I eto SC da im sjebe trku. Još Lando prelazi na tvrde gume jbt

Posted

Biće zanimljivo pratiti koji će tim biti best of the rest iz trke u trku. To je bila čar ove sezone i do sada, samo što je do skora bilo three horse race, sad postaje four horse. Zbog Nanda mi je krivo što AM prolazi kroz neki slabiji period, ali kapiram da je u dobroj meri do konfiguracije staze. Ne deluje mi ni da će se u Belgiji lepo provesti, ali zato Mađarska i Singapur deluju kao staze gde bi opet mogli da budu u vrhu.

Posted

Mercedes će dominirati u Mađarskoj

Posted

da se pohvalim da sam odgledao celu trku posle 3 godine.

• Wub 1
Posted

de Vries dobio šut kartu. Danny Ric kandidat br. 1 za Madjarsku.

Posted

Sad i zvanično

Objavili da Rik upada do kraja sezone

• +1 1
Posted

Živ nisam da l će uspeti da izvuče nešto iz ovog Taurija, bar neki bod bi im bio uspeh.