Jimmy Kowalski Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Svaka cast Maxu kako uspeva da iz krsine izvlaci pobede. Checo ne uspeva ni u Q3 da se kvalifikuje, jedva i do podijuma stize..
fillex Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Svaka čast Meklarenu, 2. i 3. u kvalifikacijama. Videćemo kakav će biti race pace. 2
Jimmy Kowalski Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Neverovatni progres kod McL i Williamsa. Ovo ranije nije bilo moguce, mislim da je ovo pozitivna posledica ogranicenja budzeta i vise vremena za razvoj bolida slabije plasiranih ekipa. Ako izuzmemo dominaciju Maxa u RB, bukvalno se ne zna ko ce od ostalih timova imati prednost na nekoj stazi, bas su male razlike. A kad nema DRS-a, onda ni Max nije svemocan.. 3
Mr.Mxyzptlk Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 (edited) .. svaka cast mclu Edited July 8, 2023 by extragluv 1
ducca Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 I eto SC da im sjebe trku. Još Lando prelazi na tvrde gume jbt
fillex Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Biće zanimljivo pratiti koji će tim biti best of the rest iz trke u trku. To je bila čar ove sezone i do sada, samo što je do skora bilo three horse race, sad postaje four horse. Zbog Nanda mi je krivo što AM prolazi kroz neki slabiji period, ali kapiram da je u dobroj meri do konfiguracije staze. Ne deluje mi ni da će se u Belgiji lepo provesti, ali zato Mađarska i Singapur deluju kao staze gde bi opet mogli da budu u vrhu.
Mr.Mxyzptlk Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 da se pohvalim da sam odgledao celu trku posle 3 godine. 1
ducca Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 de Vries dobio šut kartu. Danny Ric kandidat br. 1 za Madjarsku.
Have_Fun Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 Sad i zvanično Objavili da Rik upada do kraja sezone 1
ducca Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 Živ nisam da l će uspeti da izvuče nešto iz ovog Taurija, bar neki bod bi im bio uspeh.
Recommended Posts