September 23, 20222 yr 1 hour ago, Have_Fun said: Odlazi Latifi iz W nakon ove sezone. Ništa više neće biti isto :( Kraj jedne ere. Salu na stranu, sa ogranicenjem budzeta u sustini je prestala potreba za "placenim" vozacima. Da, bice tu i dalje nekih proteziranih, Stroll junior je siguran dok mu tatko bude drzao tim, ali iako je daleko od vrhunskog vozaca nije bas zalutao u F1 poput Latifija. Sad je trilema da li ce se Williams opredeliti za Micka, De Vriesa ili ce promovisati svog junosu Logana Sargeanta..
September 23, 20222 yr Koja mesta su upražnjena trenutno? Alpine 1 Williams 1 Haas 1 Alfa Romeo 1 Je l' to to ili sam nešto preskočio? Šta je sa Gaslijem i AT? Šuškalo se da će otići iako ima ugovor za 2023.
September 23, 20222 yr Gasly ne mrda, ako RB ne pronadje zamenu za njega u AT. A posto je propalo oko Herte, kako stvari sada stoje, nece nidje..
September 23, 20222 yr https://www.planetf1.com/news/fia-officialy-reject-colton-herta-superlicence-red-bull/Ništa od Herte, ne razumem kako je moguće da on nema dovoljno poena za superlicencu a vozi Indy već 4 pune sezone i ima 7 pobeda dečko, wtf?? Zar se F2 smatra ozbiljnijom serijom od Indija?
September 26, 20222 yr On 4.9.2022. at 15:51, Jimmy Kowalski said: Svi pomazu Maxu.. Ferari ponajvise
October 1, 20222 yr 47 minutes ago, levi said: kakv je ovo bermudski trougao za Maxa u 3. sektoru, dva puta, šta se dešava Za poslednji krug izgleda da bi ostao bez goriva Edited October 1, 20222 yr by Lezilebovich
October 2, 20222 yr Danas su i najbolji fulali. Meni baš žao za Alonsa, Alpina je generalno imala horor dan.
October 3, 20222 yr 18 hours ago, fillex said: Danas su i najbolji fulali. Meni baš žao za Alonsa, Alpina je generalno imala horor dan. Istina.. i juce i proslog vikenda nije imao srece.. imao bi dosta bolju poziciju na tabeli.. bas bzvz :/ A ovaj vikend za ceo tim je uzasan, dodatno zbog dobrog vikenda McL-a
October 3, 20222 yr 2 hours ago, Have_Fun said: Istina.. i juce i proslog vikenda nije imao srece.. imao bi dosta bolju poziciju na tabeli.. bas bzvz :/ A ovaj vikend za ceo tim je uzasan, dodatno zbog dobrog vikenda McL-a Da ima sreće kao što nema, Alonso bi bio best of the rest.
October 3, 20222 yr Tačnije da ne vozi Renault, ovde naširoko obožavani Dogodine Merdža, lagani kruzing i kapljanje bodova svaku trku…