Jump to content
IGNORED

F1 2022-

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted
On 4.9.2022. at 19:44, Jimmy Kowalski said:

Za Hertu mogu da se zaobidju pravila jer tako nekima odgovara, a Andrettiju se blokira ulazak u F1, jer opet neki ne zele novi tim. I vrlo lako mozemo da imamo situaciju da nijedan vozac iz ovogodisnjeg F2 sampionata nece dobiti priliku da vozi sledece sezone u F1..

Umesto da uvedu novi tim i malo razrese ove povezane timove, odlucuju se da imaju cesto ovakva saopstenja

Posted

kakava glupava odbrana tj pokušaj iste

Tačno se vidi da su namerno to uradili, i nije im prvi put

• +1 1
  • Haha 1
Posted
19 minutes ago, Lezilebovich said:

Umesto da uvedu novi tim i malo razrese ove povezane timove, odlucuju se da imaju cesto ovakva saopstenja

On 4.9.2022. at 16:09, Jimmy Kowalski said:

Kako Hanna Schmitz pravi strategiju:ziga:

Treba Maxu VSC, ona obezbedi..

Ladno citaju forum :fantom:

Posted

Ima i ona ... svi prave strategiju sa 2 bolida, samo Hanna ima 4 na raspolaganju  :cool:

da se razumemo, ja stvarno ne mislim da je ovo bila taktika

• +1 1
Posted

Ne mislim ni ja da su unapred pripremili, ali zasluzuju da ih ljudi tovare, jer je ono sa Yukijem teska svinjarija. Kao i ono sto smo imali na prosloj trci gde je Max startovao 16 ili 17, pa obe Alphe koje su bile ispred startovale iz boksa..

• +1 1
Posted

Ja sam izgleda pogrešno zaključio da je Porše kupio 50% RBPT. Mislio sam da su im ostali samo detalji oko upravljanja f1 ekipom itd. tako da sam mislio da je njihova saradnja gotova stvar.
Vraćam se na izjavu ljudi iz Audija od pre dve nedelje "...if Porsche enters, they will have their operations in the UK...". Da li mu se ovaj prvi if odnosi i na lokaciju, ili bi svakako imali bazu u UK? Postoje dve ekipe tamo bez svojih motora, a u jednoj imaju bivšeg zaposlenog kao CEO, Jost Kapita.

Posted
3 hours ago, smooth.Op said:

Ja sam izgleda pogrešno zaključio da je Porše kupio 50% RBPT.

Plan je bio da dobiju 50% deonica celog tima. Zapelo ke kad su iz Audija trazili da imaju i odlucujuci glas i pretvore tim u full Audi fabricku ekipu (u kojoj bi onda Red Bul / Diter Matesic imali 50% udela) dok je Red Bul zeleo da zadrzi punu kontrolu nad timom i da ostane ime RBR (gde bi Audi imao 50% udela)...

• Hvala 1
Posted

Treba mi preporuka za VPN da je free ili sa trial periodom (ExpressVPN iskoristio, poslužio prošlog leta :D ). Blagodarim

Posted
1 hour ago, ducca said:

Treba mi preporuka za VPN da je free ili sa trial periodom (ExpressVPN iskoristio, poslužio prošlog leta :D ). Blagodarim

windscribe

• +1 1
Posted
1 hour ago, ducca said:

NordVPN

• +1 1