renne Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 9 minutes ago, burekdzija said: Simpaticna trka, da li je Mercedes pustio Luisa niz vodu, ovo nije prvi put da odlucuju direktno u korist Rasela ove sezone. Razumem da je on buducnost, ali Luis im je doneo 6 titula… pa čulo se koliko se ljuti, nije ok od njih, stvarno
ducca Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Herta u Tauriju (vrv umesto Gaslija, a nadam se da ipak ima šanse da i Jukija šutnu ako Honda ne uloži veto)
Jimmy Kowalski Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 46 minutes ago, burekdzija said: Simpaticna trka, da li je Mercedes pustio Luisa niz vodu, ovo nije prvi put da odlucuju direktno u korist Rasela ove sezone. Razumem da je on buducnost, ali Luis im je doneo 6 titula… Ako sam dobro cuo, Russell je sam trazio promenu, inace ni njemu ne bi menjali.. 2
Jimmy Kowalski Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 16 minutes ago, ducca said: Herta u Tauriju (vrv umesto Gaslija, a nadam se da ipak ima šanse da i Jukija šutnu ako Honda ne uloži veto) Za Hertu mogu da se zaobidju pravila jer tako nekima odgovara, a Andrettiju se blokira ulazak u F1, jer opet neki ne zele novi tim. I vrlo lako mozemo da imamo situaciju da nijedan vozac iz ovogodisnjeg F2 sampionata nece dobiti priliku da vozi sledece sezone u F1..
biki012 Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 On 2.9.2022. at 18:08, Jimmy Kowalski said: Ma da, dosta je tu zle krvi, iako ce sad u javnosti davati pomirljive izjave.. Ali ono sto je za mene kao navijaca Alpine jos gore, umesto kombinacije Alonso - Piastri, koja obecava napredak i borbu za sampionat u buducnosti, imas dvojac vozaca od kojih nijedan nema liderske karakteristike i sposobnost da gura ekipu napred. Gde ce biti Alonso sledece sezone?
biki012 Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Uh, steta, tesko da ce oni imati bolji bolid od Alpine-a :(
Jimmy Kowalski Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Nije nemoguce da Alpine i Aston budu negde izjednaceni u midfield grupi. Sa Alonsom kao liderom, bio bih ubedjen da bi Alpine napredovala i mozda i znacajnije smanjila zaostatak za vodecim timovima. Ovako predvidjam stagnaciju..
black mirror Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 kako volem kada cmizdri i ne znam ko ga vise boli, max ili rasel, ali i max i rasel to mora da boli mnogo. jedino sto je falio je da neko sa druge strane odgovori "boli nas qrac" 1
fillex Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Rekao bih da je ovde Luis taj koji nije odreagovao - Rasel je ispresirao svoj pit i meke gume, i to mu je dalo grip da se održi u završnici. E sad, ako je tim išao na to da im je track position preči od novih guma, to jeste pitanje za tim, ali je Rasel to challengovao i prešao na meke. Deluje mi da je to mogao i Luis, možda i obojica - ne znam da li je bilo moguće odraditi double stacking. 1
Jimmy Kowalski Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Stize iskusna zamena za Alonsa https://www.motorsport.com/f1/news/jacques-villeneuve-alpine-test-monza/10363966/ 2
fillex Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Poslednji put kad je vozio za Reno, 2004, nije se baš slavno proveo 1
burekdzija Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 7 hours ago, fillex said: Rekao bih da je ovde Luis taj koji nije odreagovao - Rasel je ispresirao svoj pit i meke gume, i to mu je dalo grip da se održi u završnici. E sad, ako je tim išao na to da im je track position preči od novih guma, to jeste pitanje za tim, ali je Rasel to challengovao i prešao na meke. Deluje mi da je to mogao i Luis, možda i obojica - ne znam da li je bilo moguće odraditi double stacking. meni bas to nije jasno, u kom univerzumu track position moze da bude bitniji ako iza sebe imas maksa na svezim slikovima i 20tak krugova do kraja, a ti ostajes na koriscenim medium gumama. mislim ako prosle godine nisu naucili na poslednjoj trci, ne znam kada su. pri cemu prosle godine zaista nisu imali izbora.
fillex Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 To ni meni nije jasno - bukvalno repeat Abu Dabija 21, ili ono što je bilo sa Leklerom u Silverstonu. Toto kaže su probali da reskiraju, u fazonu možda pobede, jer bi u suprotnom bili 2-3. Ja bih rekao da je 2-3 svakako bolje nego 2-4, a da pobeda nije bila realna nakon safety cara i Maxa sa mekim gumama iza. In other news, šuška se da Porsche - Red Bull kombina propada.
Recommended Posts