Jump to content
IGNORED

F1 2022-

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Ovo je sad bas preterano, cast Maksu naravno, ali kao u f1 gp na idiot levelu kad startujes poslednji, cekas da te svi obidju za krug i pobedis na kraju bez da ti se ukoce prsti. Imam osecaj da se nije oznojao cestito.

Posted

kažem ja, neverovatno kako rb zna nešto što bukvalno niko više ne zna, jbg

Posted

Piastri i zvanicno u McLarenu sledece godine. Iz mog ugla ne bas najbolji odabir za rukija, jer je Lando tamo ono sto je Max u Red Bullu i postoji realna opasnost da prodje kao Maxove neiskusne kolege, ali sam je izabrao put..

Rossi s druge strane nastavlja da pravi gluposti, pa je izgleda dogovorio prelazak Gaslyja :isuse: da kompletira francusko okupiranje Enstona..

Posted

Ocon i Gasly ima da budu kao rogovi u vreći, koliko ja znam, oni se poprilično ne mirišu.

Posted

Ma da, dosta je tu zle krvi, iako ce sad u javnosti davati pomirljive izjave..

Ali ono sto je za mene kao navijaca Alpine jos gore, umesto kombinacije Alonso - Piastri, koja obecava napredak i borbu za sampionat u buducnosti, imas dvojac vozaca od kojih nijedan nema liderske karakteristike i sposobnost da gura ekipu napred. 

Posted

Piastri u intervjuu rekao da je menadzment Alpine bio upoznat da je potpisao ugovor sa Mclarenom pocektom jula i otuda onakav ljutit tvit koji je objavio nakon sto su saopstili da ce voziti za njih 2023. U prilicno ostroj konkurenciji, mislim da su Rossi & Otmar ubedljivo dva najveca klovna koja su ikad vodili neki F1 tim. Uprkos tome sto su znali da im je Oscar utekao, Alonsu su opet poslali 1 +1 ponudu i smanjenje plate. Kakvi debili, majko mila..

Posted

Kakav imbecil od fana... da baci baklju na stazu...

Posted

Checo 10s zbog unistavanja tudje imovine..