Mr.Mxyzptlk Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 sto sprdaju russella po tw, vidjam ovo vec par dana?
Lezilebovich Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 Bravo za Leclerca ... sjajno organizovan timski rad ferarija na stazi 1
ducca Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 Za malo da se Luisu otvori pobeda. Mada i dalje je u igri. Charles nije izdržao pritisak, a ovo opet ide na dušu i timu, ne znam što ga nisu povukli na zamenu jer su gume bile u kurcu, već bi izašao iza Maxa…Ipak se papuča gasa izgleda zaglavila.
fillex Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 Ja sam razumeo da kaže "I cannot go off throttle". Kao Austrija samo grđe. Ako je to, stvarno bedak.
ducca Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 Ferari je putujući cirkus, treba Netflix da napravi spin off samo sa njima da budu celu godinu.
renne Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 Ksko Ferari ne ume u taktiku A Perez skrati stazu lagano
ducca Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 Ovo sa Russelom u Perezom je identična situacija kao sa Maxom i Lusiom u Abu Dabiju u zadnjoj trci - Max je isto ovako u prvoj krivini ušao u Luisa, ovaj nije imao gde i ispravio je krivinu i nije bilo nikakve kazne, samo je morao da vrati razliku na onoliko koliko je bila. I to je bilo ok ali onda je i ovo ok da nema kazne za Pereza jer je bukvalno izbegao da se sudare.
Jimmy Kowalski Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 23 minutes ago, ducca said: Ferari je putujući cirkus, treba Netflix da napravi spin off samo sa njima da budu celu godinu. Da uzmu naslov od Kesica "sta radite bre, aman ljudi breeeee" 2
Have_Fun Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 Alonso ispred Landa Okon ispred Rika I na kraju, Alpine na 4.mestu na tabeli Preskočili McL
Recommended Posts