renne Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Just now, Moća said: Ko se to skucao? Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Žo u ALFI
John Coltrane Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Ali i dalje nema replay udesa, meni se učinilo da je prebrzo “ispravio” krivinu mada pominju da se okrenuo naopačke. I na SK čuh hvalospeve za “oreol”.
Moća Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Nasao na tviteru snimak, okrenuo ga naopacke jbt.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
ducca Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Sainza vraćaju na P1. Zašto onda da ne daju i Russelu da startuje ako mogu da oprave bolid? 2
fillex Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Kakav jeziv udes, leteo je. U glavi mi je udes Barikela u Imoli 94. kad sam ovo video.
renne Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 4 minutes ago, ducca said: Sainza vraćaju na P1. Zašto onda da ne daju i Russelu da startuje ako mogu da oprave bolid? Veliki idiotizam Kažnjavaju ga zato što je izašao iz bolida, a dečko trčao da vidi kako je Žo, debilizam
burekdzija Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Mislim da Rasela “kaznjavaju” jer nije sam stigao do boksa nego je odslepan.
ducca Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Mislim da Rasela “kaznjavaju” jer nije sam stigao do boksa nego je odslepan.Pa ok ali fakticki je pocetak trke proglasen ništavnim, svako bi trebao da ima pravo da startuje od nule. Ali generalno je debilizam ovo vracanje pozicija, velika nepravda, jebalo ih pravilo. Treba da ostanu pozicije i Russel da ide na tuširanje. 3
Recommended Posts