Grandilof Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Ja sam aludirao na stazu naravno i splet okolnosti, ne na vozaca i nameru, to je valjda jasno, sta je renne mislio ne znam.Sent from my SM-G780G using Tapatalk
renne Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Ni ja ne mislim da se Perez namerno zakucao A za Šumahera je dokazano da jeste
ducca Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Ja sam aludirao na stazu naravno i splet okolnosti, ne na vozaca i nameru, to je valjda jasno, sta je renne mislio ne znam.Pa ne kapiram korelaciju izmedju zakucavanja u Q3 i pobede sutradan na trci onda? Bilo koja staza to omogućava. Ono što se ne može osporiti ove sezone je da RBR drži lekciju Ferariju na taktičkom planu, vidi se da Ferari izlazi iz sezona ladjenja muda i da nisu našpanovani na strateškom planu.Checo je legitiman kandidat za titulu, 15p iza Maxa, da je zadržao 1. mesto prošle nedelje bili bi prvi njih dvojica u bod. Mada ostaje pitanje da li bi pobedio i bez onog propuštanja jer su bili na različitim strategijama. Alonsovo taktiziranjene i zadržavanje celog voza iza sebe verovatno je koštalo Ocona bar 1 poena, ne znam šta su planirali da dobiju time al beše mu…
Grandilof Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Ali koliko si puta video da neko uradi, i korelacija u smislu juce si se skucao tvojom greskom pod pritiskom, a danas tu pobedjujes. I veca je verovatnoca da ce se to desiti u MC nego bilo gde drugde jer je nemoguce obilazenje.Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Lezilebovich Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 23 minutes ago, ducca said: Čekaj, stvarno neko misli da je Checo završio u ogradi u Q3 da bi zadržao TREĆE mesto??? Ajmo samo malo realnosti ovde, na stranu navijačke strasti ili hejtove. Da je bio na polu pa i da ostavimo prostora za špekulaciju. Zamisli startovao treći, wow kako je sve zajebo, posebno Charlesa i Carlosa Verovatno bi trebalo na neki nacin kaznjavati vozace koji dovedu do red flega ili prekida kvalifikacija
ducca Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Pa ta priča je bila aktuelna i pre godinu dana kad se Leclerc zakucao i zadržao pol pa se nije odmaklo dalje sa tom temom jbg. Trebalo bi nešto smisliti verovatno, ali očigledno se ni ne razmišlja u tom pravcu još. Btw red flag bi usledio i bez greške Checa jer je par sek kasnije i Alonso završio u barijeri. 1
Radoye Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Koju Dikson kuratu srecu ima, izgubiti trku na ovaj nacin nakon kompletne dominacije citav dan...
Radoye Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Odbijen je protes', opet se pravila menjaju u letu... https://www.racefans.net/2022/05/29/the-rule-tweak-and-cut-and-paste-which-explain-how-verstappen-avoided-a-penalty/
ducca Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 https://www.racefans.net/2022/05/30/inter-would-be-much-quicker-why-leclerc-made-the-very-wrong-pit-stop-sainz-avoided/Analiza Ferarijevih pit stopova sa sve radio komunikacijom. 1
Recommended Posts