black mirror Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 posle onih 50 i kusur poena razlike mozak mi kaze mnogo je to kume ali srce mi kaze bring it on
MayDay Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Je l ima Matija šta da novo iznese u Barseloni? Moramo biti brži od RB, ono sinoć je bilo heartbreaking.
burekdzija Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 6 minutes ago, MayDay said: Je l ima Matija šta da novo iznese u Barseloni? Moramo biti brži od RB, ono sinoć je bilo heartbreaking. Pa i bio je Sainz (delimicno) brzi od Pereza, ali ne i Leklerk od Maxa. Nije bas sve do bolida, ima nesto i u vozacu 2
Jimmy Kowalski Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 1 hour ago, MayDay said: Je l ima Matija šta da novo iznese u Barseloni? Moramo biti brži od RB, ono sinoć je bilo heartbreaking. Kaze da od starta sezone pripremaju taj apgrejd za Barselonu i da ce biti znacajan.. 1
ducca Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 11 hours ago, Have_Fun said: Max svaku trku koju zavrsi, zavrsi na prvom mestu Ovaj podatak je malo iskrivljen jer realno u 2 trke koje je Max odustao bio je zakucan na 2. poziciji i svakako bi bile pobede Leclerca.
Have_Fun Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 21 minutes ago, ducca said: Ovaj podatak je malo iskrivljen jer realno u 2 trke koje je Max odustao bio je zakucan na 2. poziciji i svakako bi bile pobede Leclerca. zato sam i stavio smajli
ducca Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 Bez zamene za Soči ove sezone, ostaje na 22 trke sezona.
Jimmy Kowalski Posted May 21, 2022 Posted May 21, 2022 Alonso imao krug za skoro sekund sporije nego juce na FP2. Salju ga na kraju u sred guzve. Ocona ni ne salju ponovo Bitno da je Rossi pootpustao "neradnike" i doveo prave ljude koji znaju posao. Mrs u pizdu materinu..
Mr.Mxyzptlk Posted May 21, 2022 Posted May 21, 2022 koji je smor ova kamera iz kokpita. Sent from my STF-L09 using Tapatalk
renne Posted May 21, 2022 Posted May 21, 2022 29 minutes ago, levi said: šta je ovo, utego Merzedes Mnjok
Recommended Posts