May 8, 20222 yr posle onih 50 i kusur poena razlike mozak mi kaze mnogo je to kume ali srce mi kaze bring it on
May 9, 20222 yr Je l ima Matija šta da novo iznese u Barseloni? Moramo biti brži od RB, ono sinoć je bilo heartbreaking.
May 9, 20222 yr 6 minutes ago, MayDay said: Je l ima Matija šta da novo iznese u Barseloni? Moramo biti brži od RB, ono sinoć je bilo heartbreaking. Pa i bio je Sainz (delimicno) brzi od Pereza, ali ne i Leklerk od Maxa. Nije bas sve do bolida, ima nesto i u vozacu
May 9, 20222 yr 1 hour ago, MayDay said: Je l ima Matija šta da novo iznese u Barseloni? Moramo biti brži od RB, ono sinoć je bilo heartbreaking. Kaze da od starta sezone pripremaju taj apgrejd za Barselonu i da ce biti znacajan..
May 9, 20222 yr 11 hours ago, Have_Fun said: Max svaku trku koju zavrsi, zavrsi na prvom mestu Ovaj podatak je malo iskrivljen jer realno u 2 trke koje je Max odustao bio je zakucan na 2. poziciji i svakako bi bile pobede Leclerca.
May 9, 20222 yr 21 minutes ago, ducca said: Ovaj podatak je malo iskrivljen jer realno u 2 trke koje je Max odustao bio je zakucan na 2. poziciji i svakako bi bile pobede Leclerca. zato sam i stavio smajli
May 21, 20222 yr Alonso imao krug za skoro sekund sporije nego juce na FP2. Salju ga na kraju u sred guzve. Ocona ni ne salju ponovo Bitno da je Rossi pootpustao "neradnike" i doveo prave ljude koji znaju posao. Mrs u pizdu materinu..