levi Posted April 13, 2022 Posted April 13, 2022 danas je još u Ušću, a sutra valjda u Ada Mallu, sledeće ndelje u Delti
autsajder Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 Išli danas da ga vidimo - kakva grdosija! Impresivno je da pet meteri formule onako munjevito vijugaju u šikanama i krivinama - ogromno je, izduženo, a kokpit uzak, stisnut.. Ljepši su mi auti za 2022, kompaktniji i skladniji, opet je nos dobio blagi luk, a i kod boja su se dosta potrudili. Alfa Romeo izgleda najbolje i to noću ako je kamera na visini, pa su jaki kontrasti tamnocrvene i bijele.
MayDay Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 (edited) Jaooo, Matija, milkice moja najsladja, pa sta cemo sve da radimo ove godine? https://www.formu1a.uno/ferrari-rispondera-a-red-bull-piu-potenza-e-una-importante-novita/ Mislim, u Imoli ce biti konacna testiranja pouzdanosti nove power unit i onda ce biti pustena u rad nekad izmedju Majamija i Barselone, ako sve bude kako treba. Edited April 15, 2022 by MayDay
John Coltrane Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 Malo PL na F1 Kad smo kod njih dvojice, Luis zainteresovan da kupi Čelski (inače navijač Arsenala), na šta se Verštapen oglasio da je to ludost - on je fan PSV, nikad ne bi pomislio da kupi Ajax.
levi Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 ako su danas kvalifikacije znači sutra je ona sprint trka / kvalifikacije? i onako je danas ceo dan subota
levi Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 stvarno neverovatno da Mercedes i dalje ne može da se pomeri sa 12-15. mesta
renne Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 6 minutes ago, levi said: stvarno neverovatno da Mercedes i dalje ne može da se pomeri sa 12-15. mesta Ma Mercedesi su završena priča za ovu sezonu Promašena aerodinamika 1 kroz 1 1
Recommended Posts