Have_Fun Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Ju ju ju RB je bas nesto sjebao.. 3. trka i ovoliko odustajanja.. auuuuu
Have_Fun Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Jebiga... zao mi je sto Alonso nece uzeti ni jedan poen a bogami se naradio ovog vikenda.
borris_ Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Albon je mogao lagano da zavrsi 7. bez problema, drzao je ritam kola ispred sebe. Ali morao je da se zaustavi barem jedanput po pravilima sto je uradio u zadnjem krugu.
Have_Fun Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 I eto Mercedes na poziciji 2 i u konstruktiruma i što se vozača tiče
fillex Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Leclerc danas vrlo zrelo i dominantno - pomogao mu je Maxov peh, ali i bez toga mi je delovalo da uzima relativno komforno. Najžalije mi Alonsa - najveći žal mi je što nema auto da se bori u vrhu, mislim da bi to bilo spektakl gledati :( Respect za Albona, mislim da je baš ostavio Latifija u prašini ove sezone, i WIlliamsu treba pouzdan i kvalitetan vozač. Mclaren deluje dosta oporavljeno, u Bahreinu je delovalo da će biti horor ove godine, ali izgleda da su na dobrom putu. RB mora da poradi na pouzdanosti, ovo će ih baš usrati ako se nastavi, a već ih je sad dosta oštetilo. Deluje mi da su Haas i Alfa Romeo malo popustili, videćemo da li je to samo jer im ne prija ova staza ili je generalni trend u pitanju. A Russel za sada tiha voda breg roni.
Radoye Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Bila uspavanka do poslednjeg kruga pitstopova, onda su se malo razbudili za finis
Recommended Posts