Jump to content
IGNORED

F1 2022-

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Ju ju ju

RB je bas nesto sjebao.. 3. trka i ovoliko odustajanja.. auuuuu

Posted

Jebiga... zao mi je sto Alonso nece uzeti ni jedan poen a bogami se naradio ovog vikenda.

Posted

Albon uzeo poen na kraju jbt!
Svaka cast

• +1 2
Posted

Albon je mogao lagano da zavrsi 7. bez problema, drzao je ritam kola ispred sebe. Ali morao je da se zaustavi barem jedanput po pravilima sto je uradio u zadnjem krugu.

Posted

I eto

Mercedes na poziciji 2 i u konstruktiruma i što se vozača tiče

Posted

3 Engleza u prvih 5 :wub: (i Albon u bodovima)

Posted

Leclerc danas vrlo zrelo i dominantno - pomogao mu je Maxov peh, ali i bez toga mi je delovalo da uzima relativno komforno. Najžalije mi Alonsa - najveći žal mi je što nema auto da se bori u vrhu, mislim da bi to bilo spektakl gledati :(

Respect za Albona, mislim da je baš ostavio Latifija u prašini ove sezone, i WIlliamsu treba pouzdan i kvalitetan vozač. Mclaren deluje dosta oporavljeno, u Bahreinu je delovalo da će biti horor ove godine, ali izgleda da su na dobrom putu. RB mora da poradi na pouzdanosti, ovo će ih baš usrati ako se nastavi, a već ih je sad dosta oštetilo. Deluje mi da su Haas i Alfa Romeo malo popustili, videćemo da li je to samo jer im ne prija ova staza ili je generalni trend u pitanju.

A Russel za sada tiha voda breg roni.

Posted

Uze Grožan drugo mesto, u prilično dosadnoj trci

• +1 1
Posted

Bila uspavanka do poslednjeg kruga pitstopova, onda su se malo razbudili za finis :)

Posted

Pa piše - U centru Beograda

:Jova: