garmonbozia Posted July 7 Posted July 7 1 minute ago, Lezilebovich said: Pa niko jos nije zamenio, tesko da su ga bas zeznuli Kako nije, zamenili su bili i Hamilton i Verstapen i Piastri.
Lezilebovich Posted July 7 Posted July 7 Just now, garmonbozia said: Kako nije, zamenili su bili i Hamilton i Verstapen i Piastri. Ma debilcina sam ... nisam stigao od pocetka, pa gledam sa 3-4 minuta zakasnjenja i na to sam zaboravio 2
levi Posted July 7 Posted July 7 (edited) što su ova dvojica odbrali crvene gume 12 krugova do kraja kad se tako brzo troše Edited July 7 by levi
garmonbozia Posted July 7 Posted July 7 Meklaren usrao oba vozača danas. Bravo za Luisa, a i za RedBull za taktiku. 1
Jimmy Kowalski Posted July 7 Posted July 7 3 minutes ago, garmonbozia said: Meklaren usrao oba vozača danas. Bravo za Luisa, a i za RedBull za taktiku. Lando je sam kriv, trazio je meke umesti medium. Oscara su sami zeznuli. Skoro je Marc Priestley postavio pitanje da li Lando i Mclaren tek treba da nauce kako se pobedjuje, jer su predugo bili midfield tim. Odgovor smo upravo dobili. Ali dobro, neka se uce ove sezone, pa da sledece budu bolji.. 2
garmonbozia Posted July 7 Posted July 7 Just now, Jimmy Kowalski said: Lando je sam kriv, trazio je meke umesti medium. slažem se, nego sam mislio da je trebalo da odrade pitstop ranije, ali da - Lando takođe i dalje nije toliko dobar da on može da odluči koje gume treba da idu... 1
Recommended Posts