Jump to content
IGNORED

CRVEN BAN 2021


Quizmaster

Međunarodno prvenstvo Srbije za anagramiste - Crven ban 2021  

22 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Pored izbora za anagram godine, na 20. Međunarodnom prvenstvu Srbije za anagramiste održava se i glasanje za "Crven ban 2021", odnosno najbolji vulgarni anagram u prošloj godini.

 

Na spisku je 15 finalnih anagrama iz pomenute kategorije. Glasajte za anagram koji vam se najviše sviđa, a ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri, potvrdite vaše učešće porukom u okviru ovog topika. U anketi će biti nagrađena dva glasača, nekom mojom enigmatskom knjigom.

 

Glasovi se primaju do 5. februara u podne. U slučaju da dva ili više anagrama budu imala jednak broj glasova, prednost će imati anagram koji je prvi potvrđen u nekoj od poruka glasača.

  • +1 1
Link to comment
  • Hamlet Strašni pinned this topic

Završena je ova igra, u kojoj vam se najviše svideo anagram o Karleuši. Na zvaničnom glasanju pobedila je pak prostitucija u Amsterdamu.

 

Neku od mojih enigmatskih knjiga dobijaju Cedo i Copkillah, pa ih molim da mi jave adresu na koju mogu da im pošaljem nagradu. Mislim da ću uskoro doći u Novi Sad, pa ću onda to obaviti.

 

Oni kojima se dopada ova slovna igra mogu se i sami oprobati na narednom šampionatu, pa možda na nekom narednom glasanju budemo imali i njihove radove :)

Link to comment
  • Tpojka unpinned this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...