Quizmaster Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Pored izbora za anagram godine, na 20. Međunarodnom prvenstvu Srbije za anagramiste održava se i glasanje za "Crven ban 2021", odnosno najbolji vulgarni anagram u prošloj godini. Na spisku je 15 finalnih anagrama iz pomenute kategorije. Glasajte za anagram koji vam se najviše sviđa, a ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri, potvrdite vaše učešće porukom u okviru ovog topika. U anketi će biti nagrađena dva glasača, nekom mojom enigmatskom knjigom. Glasovi se primaju do 5. februara u podne. U slučaju da dva ili više anagrama budu imala jednak broj glasova, prednost će imati anagram koji je prvi potvrđen u nekoj od poruka glasača. 1 Link to comment
cedo Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 glasao za piksija super felini , karleusa ... nole je odlican, i u modi, samo nije cicipas onaj koji koji treba da se nadje u anagramu ma svi su za 5 Link to comment
Lezilebovich Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Glasao za Felinija, ali mi i Zadruga odlicna Link to comment
James Marshall Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Za Karleušu samo zbog volumena, kakvo majstorstvo sa ovoliko slova 1 Link to comment
copkillah Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 26 minutes ago, James Marshall said: Za Karleušu samo zbog volumena, kakvo majstorstvo sa ovoliko slova isti rezon Link to comment
cedo Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 budite jasniji ... o kom volumenu pricate Link to comment
Zli Gli Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 A jebem mu, nema preko tapatalka da se glasaSent from my M2012K11G using Tapatalk Link to comment
Quizmaster Posted February 9, 2022 Author Share Posted February 9, 2022 Završena je ova igra, u kojoj vam se najviše svideo anagram o Karleuši. Na zvaničnom glasanju pobedila je pak prostitucija u Amsterdamu. Neku od mojih enigmatskih knjiga dobijaju Cedo i Copkillah, pa ih molim da mi jave adresu na koju mogu da im pošaljem nagradu. Mislim da ću uskoro doći u Novi Sad, pa ću onda to obaviti. Oni kojima se dopada ova slovna igra mogu se i sami oprobati na narednom šampionatu, pa možda na nekom narednom glasanju budemo imali i njihove radove Link to comment
nisam ja Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 (edited) dva kurca, a trte spojeni. (dvostruka penetracija) Edited February 9, 2022 by nisam ja 4 1 1 Link to comment
Recommended Posts