Quizmaster Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Pored izbora za anagram godine, na 20. Međunarodnom prvenstvu Srbije za anagramiste održava se i glasanje za "Crven ban 2021", odnosno najbolji vulgarni anagram u prošloj godini. Na spisku je 15 finalnih anagrama iz pomenute kategorije. Glasajte za anagram koji vam se najviše sviđa, a ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri, potvrdite vaše učešće porukom u okviru ovog topika. U anketi će biti nagrađena dva glasača, nekom mojom enigmatskom knjigom. Glasovi se primaju do 5. februara u podne. U slučaju da dva ili više anagrama budu imala jednak broj glasova, prednost će imati anagram koji je prvi potvrđen u nekoj od poruka glasača. 1
cedo Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 glasao za piksija super felini , karleusa ... nole je odlican, i u modi, samo nije cicipas onaj koji koji treba da se nadje u anagramu ma svi su za 5
Lezilebovich Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Glasao za Felinija, ali mi i Zadruga odlicna
James Marshall Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 Za Karleušu samo zbog volumena, kakvo majstorstvo sa ovoliko slova 1
copkillah Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 26 minutes ago, James Marshall said: Za Karleušu samo zbog volumena, kakvo majstorstvo sa ovoliko slova isti rezon
Zli Gli Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 A jebem mu, nema preko tapatalka da se glasaSent from my M2012K11G using Tapatalk
Quizmaster Posted February 9, 2022 Author Posted February 9, 2022 Završena je ova igra, u kojoj vam se najviše svideo anagram o Karleuši. Na zvaničnom glasanju pobedila je pak prostitucija u Amsterdamu. Neku od mojih enigmatskih knjiga dobijaju Cedo i Copkillah, pa ih molim da mi jave adresu na koju mogu da im pošaljem nagradu. Mislim da ću uskoro doći u Novi Sad, pa ću onda to obaviti. Oni kojima se dopada ova slovna igra mogu se i sami oprobati na narednom šampionatu, pa možda na nekom narednom glasanju budemo imali i njihove radove
nisam ja Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 (edited) dva kurca, a trte spojeni. (dvostruka penetracija) Edited February 9, 2022 by nisam ja 4 1 1
Recommended Posts