Mil@n Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 19 minutes ago, Hamlet Strašni said: Da, ali ti daje mogucnost da slusas yt sa minimizovanim apom na telefonu, daje ti yt music… Bas nisam pozalio te pare Instaliraj youtube vanced, sve je isto kao premium a umesto njima 7, uplaćuj meni 2e mesečno i to samo 5 meseci... Pošteno™ 3 Link to comment
roksi Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 8 minutes ago, Meazza said: Pa ne znam bas, u slucaju Australija je nepravda ucinjena njemu po mom misljenju. howyesno, ogromna nepravda. al kad bi se zajebavali. problem novaka, njegovih dopustenih (i)legalnih propusta je mnogo vece pitanje to sta se dogodilo pre nego je i uopste krocio ovde (aus). the rest is history. a u slucaju novak vs obicni ljudi (e.g. deca kojoj je delio nagrade), to je kao opravdano? to se ne dovodi u pitanje. ili se opravdava fingiranim testom - sto bi opet trebalo da samo po sebi bude veoma problematicno. aman, mozda ne bi bilo lose da se malo objektivnije pristupi svemu tome sto se odigralo. 8 2 Link to comment
Popular Post vememah Posted February 5, 2022 Popular Post Share Posted February 5, 2022 Ipak se bio ogradio od Srđanove predizborne podrške Tadiću rekavši da ne želi da se njegovo ime povezuje ni sa jednim političarem, ali je za Vučića godinu dana kasnije pričao da ima poverenje u njega i da je vrlo sposoban. 5.9.2013. Quote NAJBOLJI svetski teniser Novak Đoković, pozdravio je dolazak vaterpolo asa Vanje Udovičića na mesto ministra omladine i sporta, ali je istovremeno istakao i da je Aleksandar Vučić, prema dosadašnjem učinku, „pokazao da je veoma sposoban“. - Pratim naravno sve što se dešava u Srbiji. Vanja je izuzetan momak i sportista. Čestitam mu, dobio je odgovoran zadatak. Divio sam mu se kada je kao kapiten predvodio vaterpoliste do mnogih uspeha. Ubeđen sam da će odgovoriti izazovu. Znam da ga je predložio Vučić i to mi uliva još više poverenja. Jer, Vučić je po onome što je dosad uradio pokazao da je veoma sposoban - istakao je Đoković, koji je time, praktično, prvi put javno pokazao simpatije prema nekom domaćem političaru. Pohvale koje mu je uputio prvi reket sveta počastvovale su Vučića. On, za „Novosti“, kaže da je ponosan što „jedan izuzetni sportista i čovek iznosi takve ocene“: - To je, istovremeno i veliki teret za mene. U svom daljem radu trudiću se da ne razočaram ni Novaka Đokovića ni svakog građanina Srbije. Uz to, zahvalan sam mu na svemu što je učinio, što čini i što će ubuduće činiti za našu državu. Ovakav stav našeg šampiona predstavlja priličan zaokret u odnosu na njegove ranije izjave. Naime, Nole se nikada nije oglašavo o bilo kom političaru, a povodom nastupa njegovog oca Srđana na mitingu DS i podrške Borisu Tadiću čak se i javno ogradio. - Kao što sam rekao toliko puta dosad, moram još jednom da ponovim svoj stav, a to je da sam potpuno apolitičan. Ne želim da se moje ime povezuje uopšte sa politikom, ni sa jednom političkom partijom ili političarem. Svaki put kada igram, to radim za Srbiju i to ću činiti sve dok sam profesionalni sportista - poručio je tada Đoković, čime je i demantovao svoju navodnu podršku jednom od predsedničkih kandidata, na dan samih izbora. Sa druge strane, naš as je uvek poštovao predsednika Srbije, i sve institucije države, što je prema Tadiću pokazao u više navrata na brojnim zvaničnim susretima, kao i prema Tomislavu Nikoliću na Vimbldonu ove godine. Sa prvim čovekom Republike, naime, rukovao se uoči samog izlaska na teren u finalu koje je igrao protiv Endija Mareja, što je bilo van uobičajenog protokola. https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:452498-Djokovic-Vucic-sposoban-Vucic-Trudicu-se-da-ne-razocaram 2 3 4 6 Link to comment
nenad Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 16 minutes ago, roksi said: howyesno, ogromna nepravda. al kad bi se zajebavali. problem novaka, njegovih dopustenih (i)legalnih propusta je mnogo vece pitanje to sta se dogodilo pre nego je i uopste krocio ovde (aus). the rest is history. a u slucaju novak vs obicni ljudi (e.g. deca kojoj je delio nagrade), to je kao opravdano? to se ne dovodi u pitanje. ili se opravdava fingiranim testom - sto bi opet trebalo da samo po sebi bude veoma problematicno. aman, mozda ne bi bilo lose da se malo objektivnije pristupi svemu tome sto se odigralo. to su odvojene stvari, sve lose sto je novak uradio (a toga ima bas previse), ne ponistava cinjenicu da su australijski politicari pod pritiskom javnosti izigrali dogovor koji su sa njim imali (zbog koga su i napravili pravila o izuzecu). mi se mozemo sloziti da je on to svojim postupcima dobrano zasluzio, ali to je vec treci par cipela. ima, inace, jos jedan slucaj, gde je ding lirenu, mozda i najboljem sahisti sveta prakticno onemoguceno da igra vec 2 godine, samo zato sto dolazi iz kine. to je mnogo veca nepravda od ovoga novakovog, ali jbg to nije dovoljno tabloidno. 4 Link to comment
Caligula Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) 32 minutes ago, vememah said: Ipak se bio ogradio od Srđanove predizborne podrške Tadiću rekavši da ne želi da se njegovo ime povezuje ni sa jednim političarem, ali je za Vučića godinu dana kasnije pričao da ima poverenje u njega i da je vrlo sposoban. 5.9.2013. https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:452498-Djokovic-Vucic-sposoban-Vucic-Trudicu-se-da-ne-razocaram Ideoloski on svakako naginje desno. Crkva, radikali, piramide, ezoterija od tri grosa, antivax. Edited February 5, 2022 by Caligula 2 Link to comment
Frank Pembleton Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 A sad ćemo da se pravimo iznenađeni ovim ljubljenjem dupeta AV?Stvarno? ... Shiit has hit the fan 6 Link to comment
Fakundo Sava Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 1 hour ago, nenad said: ima, inace, jos jedan slucaj, gde je ding lirenu, mozda i najboljem sahisti sveta prakticno onemoguceno da igra vec 2 godine, samo zato sto dolazi iz kine. to je mnogo veca nepravda od ovoga novakovog, ali jbg to nije dovoljno tabloidno. Nisam čuo za ovaj slučaj,niti mogu da nađem na internetu Ima samo nešto o korona protokolima koje je trebalo da ispoštuje ne spominje se nikakva zabrana Link to comment
Valk Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Đoković ga je sad najebo kad je @vememah iskopao ratnu internet sekiru 2 6 Link to comment
JozoMujica Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 2 hours ago, Hamlet Strašni said: Ali oni nemaju video klipove kao yt? Ukljucujuci i cele filmove i serije… Pa nemaju, ali nisam siguran ni da možeš da gledaš video kada ti je app minimizovan. Link to comment
Heaviside Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 31 minutes ago, Frank Pembleton said: A sad ćemo da se pravimo iznenađeni ovim ljubljenjem dupeta AV? Stvarno? ... Shiit has hit the fan Pazi, ja nisam bio preterano iznenađen susretom, bilo je očigledno da to toga može doći i da se spinuje kao poseta predsedniku kao instituciji, ali jesam razočaran što na kraju jeste do toga došlo i trenutkom u životima njih dvojice u kojem se to desilo. Ono čime jesam iznenađen je da je dozvolio da završi u propagandom spotu A. Vučića. To već nisam uopšte očekivao. 1 Link to comment
Meazza Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 "Dozvolio da zavrsi". Zasto ne reci da je jednostavno dao podrsku. Nije mali i nije glup i ne razumem zasto je nezamislivo da ima svoju opciju. 6 Link to comment
nenad Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 21 minutes ago, Fakundo Sava said: Nisam čuo za ovaj slučaj,niti mogu da nađem na internetu Ima samo nešto o korona protokolima koje je trebalo da ispoštuje ne spominje se nikakva zabrana covek je od pocetka korone odigrao samo turnir kandidata 2019, koji se ustvari igrao u martu 2020, gde je on dosao nakon gomile problema i taj prvi deo odigrao katastrofalno sa 2,5 poena iz 7 meceva. u drugom delu koji se igrao u aprilu je igrao ultra agresivno zbog cega je izgubio dobijenu poziciju protiv girija, ali je ipak imao 4,5 boda iz 7 partija. nakon toga se nije pojavio ni ja jednom turniru, ukljucujuci 3 najvaznija na kojima je mogao da izbori mesto u sledecem turniru kandidata. poslednji je berlin koji se sad igra, za koji nije dobio vizu. delom je tu kriva kina, delom zemlje domacini, ali svakako nije nista do njega. to su 2 kvalifikaciona ciklusa u periodu kada je on na vrhuncu karijere. sori za off 1 Link to comment
dillinger Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 I jel sad navijate za Nadala na RG? Covek liberal, ateista, vakser... skroz na mestu. 1 2 Link to comment
Recommended Posts