garmonbozia Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Just now, levi said: ne radi to ništa za YT aplikaciju na telefonu Da, jedino na Androidu ima Vanced, za iOS samo YT Premium 1 Link to comment
vememah Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Na Androidu ima i NewPipe. Link to comment
hefaca Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Realno se Nole popisao po mnogima koji su ga pljuvali. Sad sto je popisao i neke koji nisu, jbg, nek se izmaknu... Secam se da je svaki treci post u jednom trenutku bio "morace da da neke odgovore"... Eve ih odgovori... Link to comment
Popular Post Кристофер Лумумбо Posted February 5, 2022 Popular Post Share Posted February 5, 2022 ne mogu da gledam balkan info od ove reklame, na tvu nemam adblocker, a najvise mrzim kad me neko uznemirava dok gledam nebojsku pavkovica i genreala lazarevica koji govore o sukobu sa ovk 1998. 1 9 Link to comment
Ratamahatta Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Neki dan sam gledao kako jedan od onih celavih brace Jeremic tvrdi kako je bio u Citulji - ja sam onaj lik slikan s ledja sto nosi Diesel kesu. 5 Link to comment
Hamlet Strašni Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Platite yt premium… 1 Link to comment
radisa Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 1 minute ago, Hamlet Strašni said: Platite yt premium… Skuplji je od netfilxa, nek se nose u majcinu... 1 Link to comment
JozoMujica Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 2 hours ago, garmonbozia said: Ne koristite ABP, odavno su shady. Može prevod? Link to comment
Hamlet Strašni Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Just now, radisa said: Skuplji je od netfilxa, nek se nose u majcinu... Da, ali ti daje mogucnost da slusas yt sa minimizovanim apom na telefonu, daje ti yt music… Bas nisam pozalio te pare 4 Link to comment
JozoMujica Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Just now, Hamlet Strašni said: Da, ali ti daje mogucnost da slusas yt sa minimizovanim apom na telefonu, daje ti yt music… Bas nisam pozalio te pare To možeš i sa Spotify npr. Link to comment
Hamlet Strašni Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 1 minute ago, JozoMujica said: To možeš i sa Spotify npr. Ali oni nemaju video klipove kao yt? Ukljucujuci i cele filmove i serije… Link to comment
nenad Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) 3 hours ago, Meazza said: Bilo ko drugi kad je ovako nesto radio i bilo ko drugi da je isto ovo uradio niko ga ne bi branio i nalazio izgovore. Naprotiv. ovo je primenjivo na ceo slucaj australija, gde je on muljao sa nasim i njihovim politicarima, pa su ga ovi drugi pod pritiskom javnosti izjebali, a ovi prvi ga koriste u predizborne svrhe. i to je bilo jasno od pocetka, ali to nije sprecilo belog medveda da spinuje, izmislja teme topika kako njemu odgovara i vredja redom forumase koji se sa njim ne slazu. Edited February 5, 2022 by nenad 2 Link to comment
Meazza Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) Pa ne znam bas, u slucaju Australija je nepravda ucinjena njemu po mom misljenju. Edited February 5, 2022 by Meazza 2 Link to comment
nenad Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 1 minute ago, Meazza said: Pa ne znam bas, u slucaju Australija je nepravda ucinjena njemu po mom misljenju. slazemo se, zato sam i napisao da su ga australijski politicari izjebali. to ne menja cinjenicu da je muljao i sa njihovim i sa nasim politicarima. Link to comment
Recommended Posts