harper lee Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Ako se Novak javno ne ogradi od ove zloupotrebe sastanka u Vuciceve politicke svrhe moze celu svoju karijeru i sve svoje proklamovane stavove da nabaca na gomilu, uzme sibicu i zapali je. Ako nema sibicu moze da izvadi kitu i da se popisha po njoj. 2 1 Link to comment
nenad Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 27 minutes ago, pt 2.0 said: jos nesto, ne mozes novaka porediti sa pojedincem, jer on to sustinski nije, tj nije samo pojedinac. pored toga on je i korporacija, zato je sansa da on ne zna s kim je sedeo jos mnogo manja. 5 Link to comment
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted February 5, 2022 Popular Post Share Posted February 5, 2022 (edited) e hoćecli on ovo uopšte videti? Edited February 5, 2022 by kud u maglu Simoviću 17 Link to comment
Ratamahatta Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Kakav smrdljivko, da bog da ceo zivot bio drugi najbolji teniser ikada. 1 4 Link to comment
JozoMujica Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 15 minutes ago, ragasto said: Fala, ali trebaju mi YT reklame zbog šljake. Neka neko drugi isproba. Nema sta da isproba, sa adblockom nema reklama na yt. 1 Link to comment
sherman Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 a ja kad sam jednom otvorio 5 tema o njoletu, tadasnja moderacija ih je sve izbrisala u roku od pola sata opet, treba stvari gledati sa pozitivne strane, empirijski je dokazano da njegova podrska nekoj politickoj opciji uglavnom vodi propasti te opcije. pomolimo se da novakov novi bff prodje kao njegov bivsi bff 2 Link to comment
levi Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Just now, sherman said: a ja kad sam jednom otvorio 5 tema o njoletu, tadasnja moderacija ih je sve izbrisala u roku od pola sata opet, treba stvari gledati sa pozitivne strane, empirijski je dokazano da njegova podrska nekoj politickoj opciji uglavnom vodi propasti te opcije. pomolimo se da novakov novi bff prodje kao njegov bivsi bff Koštunica? Link to comment
Popular Post Nikodije Posted February 5, 2022 Popular Post Share Posted February 5, 2022 Negujmo ovaj put smešan 1 11 Link to comment
Popular Post Lancia Posted February 5, 2022 Popular Post Share Posted February 5, 2022 10 minutes ago, harper said: Ako se Novak javno ne ogradi od ove zloupotrebe sastanka u Vuciceve politicke svrhe moze celu svoju karijeru i sve svoje proklamovane stavove da nabaca na gomilu, uzme sibicu i zapali je. Ako nema sibicu moze da izvadi kitu i da se popisha po njoj. Kako se sve razvija, ja ocekujem jos gori raspad, nakon dugo ocekivanog saopstenja u vezi AO. Ovako nesto: 13 Link to comment
harper lee Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Jedi govna, ovo cu da sanjam veceras. Link to comment
Valk Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 6 minutes ago, JozoMujica said: Nema sta da isproba, sa adblockom nema reklama na yt. Može li to da se instalira na Safari na iPadu? Pitam zbog dece, iskače im AV non-stop pa jadni krenu da lupaju Skip Ad kao mahniti pre nego što ja vrisnem 5 Link to comment
JozoMujica Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 1 minute ago, Valkyrie said: Može li to da se instalira na Safari na iPadu? Pitam zbog dece, iskače im AV non-stop pa jadni krenu da lupaju Skip Ad kao mahniti pre nego što ja vrisnem Trebalo bi. https://apps.apple.com/us/app/adblock-plus-for-safari-abp/id1432731683?mt=12 1 Link to comment
vememah Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Uvek kao alternativu Safariju imaš i Brave, koji fabrički ima ugrađen adbloker. https://apps.apple.com/us/app/brave-private-web-browser/id1052879175#?platform=ipad 1 Link to comment
garmonbozia Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Ne koristite ABP, odavno su shady. uBlock Origin je najbolji adblocker za PC/Mac, a što se tiče iOS uređaja onda Adguard. ontopic, nolo i dalje apolitičan! 3 Link to comment
levi Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 ne radi to ništa za YT aplikaciju na telefonu ko još gleda YT u browseru, 100€-generacija sigurno ne Link to comment
Recommended Posts