Popular Post nenad Posted February 5, 2022 Popular Post Share Posted February 5, 2022 20 hours ago, pt 2.0 said: Nema dubljeg dila. Zahvalio se što su se zauzeli za njega dok je bio u sranju tamo jer oseća zahvalnost.* Apsolutno sam ubedjena da je to sve. *plus najveći deo Harperovog posta o tome da Novakova realnost i poimanje Vučića i naše realnosti nemaju dodirnih tačaka. Prosto nemaju. ono gde se razilazim sa Harperom je razlog da se zabrine za Novakovo mentalno zdravlje. Jedino što je meni zabrinjavajuće u tom smislu jeste kupovina one firme hohštaplera. Sve drugo je glitch i brzo će biti zaravnjeno nekom novom pobedom. nemaju, zato sto mi nismo govna koja ce ignorisati lik i delo vucica, zarad licne koristi. ta prica da novak ne zna ko je i sta je vucic i sta je uradio sa srbijom, on i njegovi satrapi, je verovatno najvece zakopavanje glave u pesak u istoriji foruma. 28 1 Link to comment
maheem Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 1 minute ago, nenad said: nemaju, zato sto mi nismo govna koja ce ignorisati lik i delo vucica, zarad licne koristi. ta prica da novak ne zna ko je i sta je vucic i sta je uradio sa srbijom, on i njegovi satrapi, je verovatno najvece zakopavanje glave u pesak u istoriji foruma. Ah do nedavno je bio srpski Muhamed Ali 8 Link to comment
đorđe geprat Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 to što je neko sjajan, izuzetan u svojoj profesiji je jedna strana medalje. u onu drugu smo gvirnuli i videli centar "gale muškatirović" Link to comment
nenad Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 16 minutes ago, maheem said: Ah do nedavno je bio srpski Muhamed Ali nisam to ispratio, mada me ne cudi. Link to comment
garmonbozia Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Evo celog propagandnog spota: 1 Link to comment
Партибрејкер Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) Isto je ovako i Tadić napravio spot sa Đokovićem Uostalom, podrazumeva se da moraš da odeš kod predsednika kad te pozove i podrazumeva se da se od toga napravi propagandni spot, to je skoz normalno, to se tako radi svuda u svetu... Jebote, a mogao je da se vakciniše kao sav normalan svet i ničega od ovog ne bi bilo. Možda bi sad imao tu famoznu 21. titulu. Edited February 5, 2022 by Партибрејкер 2 1 Link to comment
arheolog1981 Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Nije fejk, išlo je na TVu večeras.Ide reklama i na YouTube kao besnaSent from my M2002J9G using Tapatalk 1 Link to comment
Krampa Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Noletov ćale je kreten na kvadrat. Ovo je sve njegovo maslo 2 3 Link to comment
Popular Post morgana Posted February 5, 2022 Popular Post Share Posted February 5, 2022 jeste ali to je irelevantno, novaku koliko znamo nije oduzeta poslovna spodobnost. ako je u britni situaciji, nek trepne dvaput. ali sumnjam nesto. 12 3 Link to comment
Popular Post Sammael Posted February 5, 2022 Popular Post Share Posted February 5, 2022 Nemojmo te momente, nije Sloba takav, Mira ga je naterala. Ima 34 godine, više nije ni mlad. Ako je operisan od realnosti, sam je kriv. 11 Link to comment
Krampa Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Naravno da je sam svoj čovek ali svi znamo kako stvari funkcionisu. Siguran sam da ćale preuzima (a)politički deo entrerprajza na sebe Link to comment
Lezilebovich Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) 15 minutes ago, Krampa said: Naravno da je sam svoj čovek ali svi znamo kako stvari funkcionisu. Kako to znamo ? ako gledamo ponasanje i reakciju na slucaj Australija, Srdjan ne deluje sposobno da vodi bilo koju operaciju Edited February 5, 2022 by Lezilebovich 1 Link to comment
Popular Post Frank Pembleton Posted February 5, 2022 Popular Post Share Posted February 5, 2022 Dajte ljudi, lično sam video mejl kada je Fondacija "u ime porodice Đoković" tražila od jedne aktivističke grupe da skinu klip sa FB gde ima par kadrova i njega sa formulacijom da "Novak i porodica ne žele da budu upleteni u politiku".Posle je neko od te ekipe koja je pravila spot nekako došao do njega i on je rekao:Da znam za to i stojim iza tog mejla.... Shiit has hit the fan 9 1 Link to comment
pt 2.0 Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) 2 hours ago, nenad said: nemaju, zato sto mi nismo govna koja ce ignorisati lik i delo vucica, zarad licne koristi. ta prica da novak ne zna ko je i sta je vucic i sta je uradio sa srbijom, on i njegovi satrapi, je verovatno najvece zakopavanje glave u pesak u istoriji foruma. Nemam nikakav razlog da zakopavam glavu u pesak u slučaju NDj, niti je način na koji vidim ličnost i postupke NDj manje poguban po to koliko ga (ne)cenim. Ne znam zašto je tebi, ili vama, moj utisak o tome da je neko nesvestan zla manje negativan od utiska (meni potpuno nerealnog u delu oko koristi) da je planetarni idol svestan zla ali ćuti radi koristi. Uvažavam sve što vi koji drugačije mislite pišete, ali moj utisak o tome je tačno onakav kako sam napisala i neće se promeniti. Edited February 5, 2022 by pt 2.0 Link to comment
Lancia Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Kako je krenulo, na kraju ce Novaka da sponzorisu EPS, Telekom i INSA. 2 3 Link to comment
Recommended Posts