Jump to content

Građanin Đoković

Featured Replies

zloupotrebljen :(

Najbolji sportista zemlje svih vremena primljen kod predsjednika države, gle čuda.

To samo kod neostvarenih internet ratnika koji očekuju da drugi biju njihove bitke može biti "problematično". 

• Popular Post

posle ove gadosti vucic vise nije moj predsednik

Cekajte da vidimo™.

2 hours ago, nssar said:

To si obavio, nadam se u N. Sadu kao i ja?

Ne, u Beogradu, kao i Đoković, s tim da njegov rezultat navodi Zavod za biocide i medicinsku ekologiju kao laboratoriju gde je uzet uzorak. Čudno mi je kako se razlikuje dostavljanje rezultata u odnosu na grad, s obzirom da zakazivanje ide preko euprave.

28 minutes ago, levi said:

Ne čita Danas i ne gleda N1 pa nije ni svestan koga reklamira.

Na kurac ga nabijem, da završi u SNS reklami, neverovatno. Ako nije fejk naravno.

Nije fejk, išlo je na TVu večeras.

29 minutes ago, boldrock said:

Ne, u Beogradu, kao i Đoković, s tim da njegov rezultat navodi Zavod za biocide i medicinsku ekologiju kao laboratoriju gde je uzet uzorak. Čudno mi je kako se razlikuje dostavljanje rezultata u odnosu na grad, s obzirom da zakazivanje ide preko euprave.

Malo me interesovalo pa sam pogledao i za Nis. I u Nisu se ne salju rezultati mejlom, ali se mogu preuzeti sa eZdravlje portala (jedino sto nemam uvida kako taj rezultat izgleda odnosno kakvi su brojevi na njemu).

Proverio sam i zenin test (iz Bgd/Zemun) i njen broj za 30.09 je 5766892 sto do 26.12 (i Novakovog 7371999) daje 19k dnevno u proseku. Kada sam pokusao da uradim sken QR koda dobio sam invalid kod. Moj sken za N Sad radi i dobijam svoj rezultat (ali je on sa IJZV ne sa eZdravlje), gde sam primetio broj protokola 98842/2021, sto je kompletno izvan sekvencija brojeva iz Batuta, i za razliku od Batuta to je i broj uzorka/sample ID.

Image

može da bude sve što kažu da jeste u sportu ali......Bljuc

Edited by djordje geprat

7 hours ago, levi said:

I glup ko ćuskija.

gledam neku setacku turu na jutjubu, prekine je vucic u reklami sa djokovicem. prisjelo mi je i putovanje iz fotelje i sve.

Đokili da ga tuži, platićemo mu odštetu od poreza.

Kakav govnaraki potez i zloupotreba jbmti sve.

Eto za sta je narod decenijama provodio sate i sate ispred tv-a. :laugh:

Bar nećemo slušati više da se kod predsednika mora otići, ali je bitno da se ne ide u sedište stranke. :fantom:

Bolje je ovako, otvorene karte i otvorena podrška. Znamo na čemu smo.

Guest
This topic is now closed to further replies.