Heaviside Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Idealan post da se opali povraćka reakcija. @bracaduradi nešto. 4 Link to comment
James Marshall Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Najjače je što je od fašističko-korumpirane vlade Australije utekao u zagrljaj pravdoljubivo-slobodoljubivog Vučića 4 2 Link to comment
James Marshall Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Koji uopšte nije populista btw. Link to comment
Profesionalac Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 2 hours ago, adam said: nije najvaznije pitanje testova nego je sad aktuelno pitanje testova, bar ovde u uk. i sad kad je bas to aktuelno on se zahvaljuje predsedniku na podrsci. sve bas kako jeste. ni manje, ni vishe. da su zeleli biti zlonamerni bilo bi ovo grdje. Novak živi u UK, ima pasoš, viđa se sa kraljicom? Ne znam koji faktor u njegovoj odluci treba da ima šta je aktuelno pitanje tamo? Meni je mnogo jadno što mu se uopšte zahvaljuje, ali očekivati da će opipavati puls javnog mnjenja u UK je tek suludo. 1 Link to comment
Valk Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: komentar kikija je najjaci "uz podrsku drzave i predsednika svaki problem je resiv" bukvalno ga deportvali i nije resio problem Ne verujem da neko čita njihove komentare Link to comment
Arkadija Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 2 minutes ago, Valkyrie said: Ne verujem da neko čita njihove komentare Ja sam se žrtvovala i okačila prar najreprezentativnijih Link to comment
Leia Posted February 3, 2022 Author Share Posted February 3, 2022 28 minutes ago, Profesionalac said: ali očekivati da će opipavati puls javnog mnjenja u UK je tek suludo. Navijaci Southamptona zahtevaju da cuju istinu 1 Link to comment
Heaviside Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 37 minutes ago, Profesionalac said: Novak živi u UK, ima pasoš, viđa se sa kraljicom? Ne znam koji faktor u njegovoj odluci treba da ima šta je aktuelno pitanje tamo? Meni je mnogo jadno što mu se uopšte zahvaljuje, ali očekivati da će opipavati puls javnog mnjenja u UK je tek suludo. Čovek je globalni superstar koji je do pre 10 dana bio udarna vest svetskih medija i normalno bi bilo da ima nekoga ko se brine o tome šta piše BBC. Ne mora da ima tako nekog ako nije iz tog fazona, ali onda nema mesta žalbama fanova na ovakav naslov i traženja da se objasni kontekst što je čovek koji tamo živi pristojno uradio. Link to comment
Hermetico Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Treba nam Betmen dobijemo Džokera, klasika 2 Link to comment
reg Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 https://pescanik.net/marinkova-bara/ 1 2 Link to comment
maheem Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Ko briše i premešta postove trebao je da obriše i boldrockov post. Ovako je van konteksta. 1 Link to comment
roksi Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 cenzurisu da bi se uklapalo u narativ belih medveda. 2 Link to comment
Time Crisis Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 To je u stvari odličan znak Link to comment
Ros Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 1 minute ago, Time Crisis said: To je u stvari odličan znak pa nije isto. tadica je posetio da bi mu uvracao, na visokosrpskom: to jinx a vucica je posetio zato sto ga voli i obozava. bar je to jasno 1 Link to comment
Time Crisis Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Podseti me to sve na ono kad su se Ana i Jelena slikale sa Klintonom sve nasmejane i onda krenulo luđenje na mreži u fazonu jel ne znaju one ko je Klinton i šta nam je radio itd itd. Link to comment
Recommended Posts