3opge Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 ako ne otkaze ucesce i ne posalje ih u tri picke materine onda jebiga, lud covek jebale ih mocart kugle i kengur sa velikim kurcem u dupe 2
Lancia Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 4 minutes ago, 3opge said: ako ne otkaze ucesce i ne posalje ih u tri picke materine onda jebiga, lud covek jebale ih mocart kugle i kengur sa velikim kurcem u dupe kakve veze ima kengur sa australijom¿
duda Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 6 minutes ago, Mos said: Nije bas Brazil, ali Nemacka svakako jeste. Kako nije Brazil ? Mislim, ako je Brazil najbolji Ne razbiram se u fiusbal A glede ovog celog sranja, danas su mi pomogli da zauzmem stranu. Go Nole, go ! 1 1
Amos Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 (edited) Pa nije jos Brazil, ako gledamo po tome ko je osvojio najvise i po atraktivnosti. Mozda bidne uskoro kad padne 21. GS. Ovako je nezaustavljiva masina uvek na vrhu, dakle 1 Nemacka. (cedo, izvini na trolu, ovo je ozbiljan topik i necu vise) Edited January 14, 2022 by Mos 1 1
cedo Posted January 14, 2022 Author Posted January 14, 2022 (edited) nikad nije kasno @dùda Edited January 14, 2022 by cedo 1
duda Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 5 minutes ago, Mos said: Pa nije jos Brazil, ako gledamo po tome ko je osvojio najvise i po atraktivnosti. Mozda bidne uskoro kad padne 21. GS. Ovako je nezaustavljiva masina uvek na vrhu, dakle 1 Nemacka. (cedo, izvini na trolu, ovo je ozbiljan topik i necu vise) Hm, hm A ko je onda Brazil ?
harper lee Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 Rodja Kamerun, Rafa Cehoslovacka, Nole Skotska. 1
radisa Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 1 minute ago, cedo said: ja sam sudija kelly Sudija Pedersen... Deli pravdu i množi nepravdu... 3
harper lee Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 Just now, cedo said: ja sam sudija kelly Jok, nece moci. Posto je sudija Keli nova inkarnacija Milosa Obilica ili Marka Kraljevica mozes samo da budes on ako si iz Prilepa. Posto si iz Bitolja nemo' se guras gde ti nije mesto.
cedo Posted January 14, 2022 Author Posted January 14, 2022 3 minutes ago, harper said: Jok, nece moci. Posto je sudija Keli nova inkarnacija Milosa Obilica ili Marka Kraljevica mozes samo da budes on ako si iz Prilepa. Posto si iz Bitolja nemo' se guras gde ti nije mesto. al ti ne znas da sarceva stopa stoji u kamenu u sumskom putu na pelisteru + ja do prilepa trebam 15 minuta voznje sto je mnogo brze nego sto advokat autralije moze da sastavi smislenu recenicu 2
Recommended Posts