cedo Posted January 14, 2022 Author Posted January 14, 2022 An Australian judge is holding an emergency hearing shortly. A directions hearing will be conducted at 20:45 Melbourne Time (09:45 GMT) before Judge Anthony Kelly of the Federal Circuit Court, the BBC understands. It refers to a short court appearance where orders are made about what should happen next in a case.
cedo Posted January 14, 2022 Author Posted January 14, 2022 (edited) koja smejurija zastupnik drzave nema pojma tko je dogovorio da djokovic ne bude u pritvoru sudija ga prekida da ne prica gluposti posle su se razumeli a sudija mu kaze da je bio zabrinut sta je mogao da cuje Edited January 14, 2022 by cedo
radisa Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 3 minutes ago, cedo said: koja smejurija zastupnik drzave nema pojma tko je dogovorio da djokovic ne bude u pritvoru sudija ga prekida da ne prica gluposti posle su se razumeli a sudija mu kaze da je bio zabrinut sta je mogao da cuje Imam neki osećaj da sudija ne glasa za Morrisona i da ga onako, ljudski, prezire, kao i celu ekipu oko njega... I da ne može da sakrije to gađenje... 1
cedo Posted January 14, 2022 Author Posted January 14, 2022 3 minutes ago, radisa said: Imam neki osećaj da sudija ne glasa za Morrisona i da ga onako, ljudski, prezire, kao i celu ekipu oko njega... I da ne može da sakrije to gađenje... a mozda je samo covek koji ne trpi gluposti i radi savesno za svoju drzavu 1
Mil@n Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 (edited) Just now, radisa said: Imam neki osećaj da sudija ne glasa za Morrisona i da ga onako, ljudski, prezire, kao i celu ekipu oko njega... I da ne može da sakrije to gađenje... Znaš kako, čovek je doneo presudu, pa vlada praktično deluje mimo njegove presude... Verovatno i njemu malo radi ego. Edited January 14, 2022 by Mil@n 1
radisa Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 1 minute ago, Mil@n said: Znaš kako, čovek je doneo presudu, pa vlada praktično deluje mimo njegove volje... Verovatno i njemu malo radi ego. Pa ima i toga sigurno, jer u anglosaksonskom pravu, sudija je popriličan lik, i sa njima nema previše zajebavanja... Ovaj je sad uvređen, jer se zajebavaju sa njim...
Mil@n Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 Upravo. Ti presuđuj kako oš, a mi ćemo ovako...
cedo Posted January 14, 2022 Author Posted January 14, 2022 slusate li sta sada prica ono sto mi (izmedju ostalih i ja) pricamo ovde danima na stranu novax
Ros Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 sad diskutuju gde ce novak spavati? veceras tamo gde jeste a subotu noc? da se ne boje da novak slucajno ne pobegne iz zemlje? 1
mlatko Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 Ako ne spuste loptu ni ne treba više da spava u Australiji do kraja života nega da ih dodatno odere za par milionaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
cedo Posted January 14, 2022 Author Posted January 14, 2022 zastupnik drzave je doslovno izgledao i pricao kao djak u skoli i to onaj koji je imao zadatak da sa svojom grupom radi na nekom zadatku kada ga nastavnik propituje on se vadi da je nesto radio njegov drug iz grupe bukvalno
cedo Posted January 14, 2022 Author Posted January 14, 2022 (edited) Pravnik iz Beograda detaljno opisao kako prolaze oni koji se u Srbiji nađu u Novakovoj situaciji I na kraju, dok završavam ovaj tekst, imam potrebu da iznesem sledeće: „Ja Nikola Kovačević odgovorno tvrdim da sada, 11. januara 2022. u 14:10, bez telefona, bez mogućnosti da se jave majci ili ocu, u ruiniranim, prljavim i zagušljivim prostorijama aerodroma „Nikola Tesla“, neke izbeglice i migranti čekaju svoje pravo na telefonski poziv, svoje pravnike i svog sudiju Kelija da ih zaštiti od rigoroznih i protivzakonitih postupanja graničnih vlasti.“Nisam optimista, ali možda ovo pročita neko ko može da utiče na to da ti ljudi „u tranzitu“ dobiju priliku da se u zakonitoj proceduri njihov glas čuje, kao što se Novakov glas čuo u sudnici gospodina Kelija. Edited January 14, 2022 by cedo 1
Recommended Posts