gospa buba Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 ... edit- inace u Novom Sadu sam u Jevrejskoj ulici prebrojala 9 sh radnji plus jos dve preko puta futoske pijace...ne znam,meni je to tuzno na mnogo nivoa.. naravno da je tuzno, to su sve krpetine koje omogucavaju da se narod obuche za 2x60 dinara i misli da je postigao neshto (i jeste). to shto mi, koji iole imamo izbora, izmishljavamo da smo lichnosti sa stavovima i ukusima, to je zato jer nam se moze moje dete i tamo stane i vrati neshto, jer mozda nekom vishe treba, pa shto ne bi imao neshto lepo sent from novi mnogo jak bubamoto. 1 1
notenoughreasonsforclaire Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 On 6.1.2022. at 18:54, morgana said: ja sam na forumsku preporuku, a nazalost se ne sjecam ciju, otisla u outlet s americkim brendovima, max republic u makedonskoj 12, za sebe nisam nasla nista jer ocigledno sve sto valja zacas ode, ali na muskom odjeljenju jesam, hilfiger kosulje i par odlicnih vunenih dzempera po manje od 1000 din, preporuka ko vrata. prema polovnom sam imala zazor dok me drugarica nedavno nije odvukla u textile house na dan kad su dobili robu. ulovila sam savrsen i vjerovatno tj skoro sigurno nenosen vuna-moher dzemper, cos, za 1000 i nesto dinara. sad planiram da idem ponovo, jurim adidas firebird gornji dio ali iskljucivo jarko zeleni ili narandzasti (nema ih posljednjih sezona u tim bojama) drugi izvor, a isti koncept je sajt 'moje krpice', namjeravam da na njemu pokusam da prodam neke svoje stvari koje su stvarno dobre ali male, velike ili stilski promasene za vintage volim smizlu u zmaja od nocaja, jurim levis farmerke iz osamdesetih i kozne stvari Živa bila stotinu ljeta za Max Republic! Prolazio nekoliko puta, mislio sam da ne vredi ni ulaziti, ali posle ovoga što si napisala, odlučih da ipak gvirnem. Iz nekog razloga, daju na dva ili više proizvoda popust od 80% na ceo račun. Našao tri para pantalona (doduše, uglavnom su brojevi 28-32), ceh me izašao 1200 dindži... 2
Zli Gli Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Kako bre 80% na dva ili vise artikala, ne kontam? Pa to ispada da dele dzabe prakticno. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
morgana Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 (edited) imaju te sulude popuste na dva i vise artikala, a ako naidjes u dobrom momentu i ponuda bude ok @notenoughreasonsforclaire, super, kad sam kupovala tamo nekoliko mladjih muskaraca je uzimalo kao i ti, po vise pari pantalona, kosulje i dzempere, doslovno standardan kezual-poslovni ormar moze da se postigne za par hiljada i to sa prirodnim materijalima Edited January 16, 2022 by morgana
gospa buba Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 (edited) On 16.1.2022. at 8:44, morgana said: imaju te sulude popuste na dva i vise artikala, a ako naidjes u dobrom momentu i ponuda bude ok tenksic, uletele danas na 80%, rachun od 12k volshebno na kasi spao na 2k4, nekih 6 komada raznih shto se hudinijeva kao bahatila jel smem ovo jel smem ono, a ja sve velikodushna, samo ti uzmi sve shto ti se svidja beskrajno chudna radnja. tvrdim! Edited January 19, 2022 by gospa buba 1 1
Svemir Zeka Posted January 19, 2022 Author Posted January 19, 2022 Gde je to tačno? Dajte lokaciju, mora se ići sad.
morgana Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 makedonska 12 ako saznas kad dobijaju robu, javi usla sam nekidan, vise nemaju odjeljenje kucne dekoracije i opreme, propustila sam, jer sam debil, savrsenu posteljinu, gusto tkanu, za smijesne pare, a kvalitet bolji od zarinih cije dezene cesto volim. ralf loren, marta stjuart, ako je nekom vazno (ja pogledam sastav i dizajn, brend mi je nebitan sam po sebi) 1
notenoughreasonsforclaire Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Pređeš semafor kod Doma omladine ka gradu, držiš tu levu stranu, tu valjda ima "Jasmin", onda je "Laguna" malko uvučena, i onda posle nje je radnja... 1
Svemir Zeka Posted July 23, 2022 Author Posted July 23, 2022 Azeling all the time! Azel kidah trenutno, danas vidim i neke beograđanke ovde bunare, a baš od stila dame. (I ja sam naravno, ali si katkad dozvolim da izađem u šorcu i potkšulji) Dakle, patike: esprit za decu od 4,5 do 10evra, Puma za 17,5, kappa neke letnje kao paladium 500 dindži! I to regular radnja, nije outlet.
renne Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 11 hours ago, Svemir Zeka said: Azeling all the time! Azel kidah trenutno, danas vidim i neke beograđanke ovde bunare, a baš od stila dame. (I ja sam naravno, ali si katkad dozvolim da izađem u šorcu i potkšulji) Dakle, patike: esprit za decu od 4,5 do 10evra, Puma za 17,5, kappa neke letnje kao paladium 500 dindži! I to regular radnja, nije outlet. outlet?
Svemir Zeka Posted July 24, 2022 Author Posted July 24, 2022 Pa ne, običan Azel. Odeća onako cene, ali je obuća džaba
Recommended Posts