Milošica Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Just now, dùda said: ja navijam uglavnom da ono špansko govno ispadne što pre ne znam šta drug @Tsai ima protiv mede, jbg, ne može ni Novak večno biti prvi, vreme je i za ove mlađe da zasijaju tako da, može meda, može vuna, može brat ludak kirgios Karenjo Busta je i meni gadan. 3
napadaj Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Medvedev meni baš simpatičan lik, za njega ću da navijam kad se ovaj pacijent povuče. 1
renne Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 1 hour ago, napadaj said: Medvedev meni baš simpatičan lik, za njega ću da navijam kad se ovaj pacijent povuče. +1
Kreator Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 1 hour ago, napadaj said: Medvedev meni baš simpatičan lik, za njega ću da navijam kad se ovaj pacijent povuče. Kad se Nole povuče ja idem ponovo u tenisku gledalačku hibernaciju kao što sam otišao na zalasku karijere Agasija. A tenis sam počeo da gledam kao dete od meča Živojinović - Mekinro još 1985. Sećam se TV Beograd, 2. program, mislim da je Mihajlovski komentarisao. Pa sam zavoleo tenis Srefana Edberga, Agasija, Samprasa i Bekera... Kad su počeli da rešetaju matorog Agasija batalio gledanje pa ponovo počeo kada se Novak pojavio. Posle Novaka osećam da ću ponovo da batalim. 1
Zed Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Zaslužili su australci da im Rus osvoji, i to ne Medvedev nego onaj Karatsev. Ja više neću pratiti tenis kad Nole ode, isto kao što ne pratim ženski nakon odlaska Ivanović, Janković i ruskinja. Od ovih šta dolaze nitko nema harizmu niti igra tenis ugodan oku kao što su igrali Federer ili Henin. Ne volim gledati dugonje od 2 metra, nije mi to to, fali magija, tehnika.
W.F.C. Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Mi ko deca kupili rekete, improvizovali na betonu, kanap mreza, heroji Lendl, Edberg, Beker, Vilander, Boba naravno. Dejvis kup reprezentativci, Ivanisevic, Prpic, Oresar. Lendl i servis volej igra. Vimbldon i Rolan Garos. Drugar trenirao u Radnickom, prvi trening ceo lupkanje loptice u liniju za servis. Igrao sam na pravom terenu svega par puta, sljaka. Zajeban i tezak sport. No Nole, no tenis.
Popular Post Valk Posted January 17, 2022 Popular Post Posted January 17, 2022 16 hours ago, x500 said: https://twitter.com/BenRothenberg/status/1482619674391367680?s=20 3 9
Tsai Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Jel ovo laki luzer koji menja novaka? Pogresili su slovo 2
Arkadija Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Da se zabeleži da je Kecmanović razbio Karuza u tri seta, 6:4, 6:2 i 6:1 4
Milošica Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 17 minutes ago, Ted said: i da je Lajović izbacio Fušoviča Prilično iznenađenje. Bravo Dušane. Čestitke @Mil@n. Za Miomira sam i očekivao, on će svakako daleko da dogura 1
duda Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 čujem da je jebeni ozilend prihvatio sputnjik vakcinu e svaka vam čast, momenat je ne mož biti bolji 1
duda Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 drago mi baš za kecmanovića navijam da zverka i medo ostanu zdravi dakle, upucaću se ako se kockice nameste španskom smrdi 1
Recommended Posts