January 30, 20223 yr 3 minutes ago, Zli Gli said: Ne postoji za njih predivan poen kad Medvedev osvoji ali zato ide aplauz kad promasi Uzivaj u tenisu bre, nebitna je publika, gledaj kako Musa dere jarca
January 30, 20223 yr tesko. svaki minut duži je nadalui razvlači mu gaće Zivo me interesuje da li ce Nadalu krenuti suze i u koliki kanal ce da upadne kada propusti priliku da uzme 21. danaspropustiće booster i izbaciće ga sa RGInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 30, 20223 yr Ma da,kad nije uzeo ovaj brejk,moze samo da se koprca .Gotovo je ovo ,pogotovo ako sad padne brejk Edited January 30, 20223 yr by askeladden
January 30, 20223 yr Uzivaj u tenisu bre, nebitna je publika, gledaj kako Musa dere jarca [emoji4]Kako je to publika nebitna... Sent from my M2012K11G using Tapatalk
January 30, 20223 yr 2 minutes ago, Zli Gli said: Kako je to publika nebitna... Sent from my M2012K11G using Tapatalk pa npr kad su svi navijali za djokovica na uso bila je nebitna
January 30, 20223 yr 1 minute ago, Tsai said: raspao se guzati u paramparcad. uzece rg, a djokovic w i uso ne, nikako, ono što novaxu treba da zapečati status koze je pobeda nad rafavaxom u finalu rg, da onda na iskustvo uzme i w a na uso šta bude, a verovatno će biti medina nova titula
January 30, 20223 yr 1 hour ago, renne said: evo i ja da s eprijavim da sam se uključio u gledanje Pitjko
January 30, 20223 yr 5 minutes ago, Tsai said: pa npr kad su svi navijali za djokovica na uso bila je nebitna