Jump to content

1 izuzetan AO 20(21)22

Featured Replies

TO Medo!

• Replies 1.1k
  • Views 55.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Bravo, međede! 

Mislim da su zviždali navijaču koji je uleteo na teren
To posle, prvo je bila reakcija na poen i nije jedina losa danas, mnogo puta ovacije kad je Medvedev gresio. Umobolna nacija.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Zna li se koji je Medvedevljev najduži meč? Ne sećam se da sam ga gledao u nekim epičkim iznurivanjima, to može da bude Nadalov adut, ako ga odvede u taj hodnik.

Jepse Rafa. Izvukao brdo lepih teških poena i promaši par zicera.

• Author

ne pamtim kad je finale muškog grand slama imalo praznih mesta tamo gde su jeftinije karte

:ziga:

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Zna li se koji je Medvedevljev najduži meč? Ne sećam se da sam ga gledao u nekim epičkim iznurivanjima, to može da bude Nadalov adut, ako ga odvede u taj hodnik.

samo 2:0 da bude i gotovo je

• Author
2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

tesko. svaki minut duže je teze nadalu

4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Protiv Felixa u četvrt-finalu je trajao 4:42. Mislim da je Meda u prednosti ako se dugo igra, Nadal je taj koji pokušava da skraćuje poene.

Ajde Nadal sad i manje vise. Bolje pitanje je ima li Medvev resenje za eru Zvereva...

medvedev ne moze da promasi teren :lolol:

6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Verovatno bas protiv Nadala 5 sati US Open finale 2019.

7 minutes ago, Ros said:

ne pamtim kad je finale muškog grand slama imalo praznih mesta tamo gde su jeftinije karte

Ograniceno je na 80% za finala.

4 minutes ago, Tsai said:

medvedev ne moze da promasi teren :lolol:

Neverovatno koncentrisan.

Buši Rafice!

a u picku materinu