Zli Gli Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Mislim da su zviždali navijaču koji je uleteo na terenTo posle, prvo je bila reakcija na poen i nije jedina losa danas, mnogo puta ovacije kad je Medvedev gresio. Umobolna nacija. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 1
Mindaugas Žukauskas Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Zna li se koji je Medvedevljev najduži meč? Ne sećam se da sam ga gledao u nekim epičkim iznurivanjima, to može da bude Nadalov adut, ako ga odvede u taj hodnik.
maheem Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Jepse Rafa. Izvukao brdo lepih teških poena i promaši par zicera. 1
Ros Posted January 30, 2022 Author Posted January 30, 2022 ne pamtim kad je finale muškog grand slama imalo praznih mesta tamo gde su jeftinije karte
Tsai Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Zna li se koji je Medvedevljev najduži meč? Ne sećam se da sam ga gledao u nekim epičkim iznurivanjima, to može da bude Nadalov adut, ako ga odvede u taj hodnik. samo 2:0 da bude i gotovo je
Ros Posted January 30, 2022 Author Posted January 30, 2022 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Zna li se koji je Medvedevljev najduži meč? Ne sećam se da sam ga gledao u nekim epičkim iznurivanjima, to može da bude Nadalov adut, ako ga odvede u taj hodnik. tesko. svaki minut duže je teze nadalu 3
MrIncredible Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Zna li se koji je Medvedevljev najduži meč? Ne sećam se da sam ga gledao u nekim epičkim iznurivanjima, to može da bude Nadalov adut, ako ga odvede u taj hodnik. Protiv Felixa u četvrt-finalu je trajao 4:42. Mislim da je Meda u prednosti ako se dugo igra, Nadal je taj koji pokušava da skraćuje poene. 1
Amos Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Ajde Nadal sad i manje vise. Bolje pitanje je ima li Medvev resenje za eru Zvereva...
Grandilof Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Zna li se koji je Medvedevljev najduži meč? Ne sećam se da sam ga gledao u nekim epičkim iznurivanjima, to može da bude Nadalov adut, ako ga odvede u taj hodnik. Verovatno bas protiv Nadala 5 sati US Open finale 2019. 7 minutes ago, Ros said: ne pamtim kad je finale muškog grand slama imalo praznih mesta tamo gde su jeftinije karte Ograniceno je na 80% za finala. 1
maheem Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 4 minutes ago, Tsai said: medvedev ne moze da promasi teren Neverovatno koncentrisan. Buši Rafice!
Recommended Posts