Kreator Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 (edited) 3 hours ago, Tsai said: ama ljudi, deportovace ga ako ne danas onda sutra. sta vam je? ne bi valjalo da uzmu nadal medvedev zverev tim redosled od najgore do najmanje lose opcije Žreb je valjda kasno večeras. Ako ga budu deportovali, utamničili itd. onda ćemo o tome na odgovarajućoj temi. Za sada trenira normalno i to je to. Ajmo da nepravimo kupus od baš svake teniske teme. Ovde budi samo dr. Džekil On topik : Zna li neko u kakvom stanju dolazi Nadal? Da li se totalno oporavio od svih tih povreda ili dolazi rovit? U kakvom stanju dolaze Medvedev i Zverev? Edited January 12, 2022 by BlackGeorge
Moća Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Na koju foru mislite da Nadal dodje do polufinala?Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
radisa Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 1 minute ago, Moća said: Na koju foru mislite da Nadal dodje do polufinala? Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk trebaće da Igra sa Novakom 1/4, pa će Novaka da izbace iz AUS... 2 1
renne Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 1 hour ago, BlackGeorge said: Žreb je valjda kasno večeras. Ako ga budu deportovali, utamničili itd. onda ćemo o tome na odgovarajućoj temi. Za sada trenira normalno i to je to. Ajmo da nepravimo kupus od baš svake teniske teme. Ovde budi samo dr. Džekil On topik : Zna li neko u kakvom stanju dolazi Nadal? Da li se totalno oporavio od svih tih povreda ili dolazi rovit? U kakvom stanju dolaze Medvedev i Zverev? nadal upravo osvojio turnir
Kreator Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 13 minutes ago, renne said: nadal upravo osvojio turnir ? Kako to misliš? Izbacili i Novaka i Zvereva i Medvedeva?
Heaviside Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 39 minutes ago, Moća said: Na koju foru mislite da Nadal dodje do polufinala? Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Ja sam tipovao da gubi od ilegalnog imigranta u QF, a tipujem da tu staje sa kime god žreb da ga spoji. Eventualno još ranije da ispadne, mada mi se javlja da je QF prava mera. 1
renne Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 2 minutes ago, BlackGeorge said: ? Kako to misliš? Izbacili i Novaka i Zvereva i Medvedeva? praviš se blesav, ali ću ti odgovoriti igrao se ATP turnir 250 u Melburnu koji je Nadal lagano osvojio Pitao si u kakvom stanju je nadal, i ja sam ti odgovorio kulturno
Kreator Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Just now, renne said: praviš se blesav, ali ću ti odgovoriti igrao se ATP turnir 250 u Melburnu koji je Nadal lagano osvojio Pitao si u kakvom stanju je nadal, i ja sam ti odgovorio kulturno Izvini. Nisam pratio niti sam znao da je osvojio taj turnir 250 u Melburnu. Pratim samo ove grendslemove u zadnje vreme zbog Novaka a ne gledam Novaka van njih. Čak ni masterse Zato sam i pitao. U tom smislu on (Nadal) je onda u dobroj formi. Ide taj do polufinala ... Nadam se da će ipak naleteti na Novaka, odnosno da će biti u njegovom delu žreba. 1
duda Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 54 minutes ago, renne said: nadal upravo osvojio turnir koga je pobedio usput ? mislim, to je bitnije
renne Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Kresija u finalu, onog rusuvija finca u polufinalu 1
Ros Posted January 12, 2022 Author Posted January 12, 2022 9 minutes ago, renne said: Kresija u finalu, onog rusuvija finca u polufinalu i neko mu je predao jedan, ako se ne varam
Ras Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 (edited) I ta dva što je Nadal dobio u SF i F bilo je na mišiće. Sa druge strane, na ATP kupu se igrao opasan tenis, što sada već postaje tradicija. Edit: Poslušajte, molim vas pitanje novinara upućeno Nadalu u Melburnu pre neki dan: Edited January 12, 2022 by Ras 3
Arkadija Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 Novak u prvom kolu protiv Kecmanovica. Kazu na vestima da je zreb kasnio sat vremena, valjda su cekali sta ce biti sa ovim nasim. 1
Recommended Posts