roksi Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 30 minutes ago, Lancia said: Za koga cete vi kaole da navijate u finalu, za rodjaka ili za nas Spance?¿ 23 minutes ago, Indy said: Za Ash Barty
TS-CS Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 ponestaje energije Medvijedevu, veliki broj meceva i setova polako krece da uzima danak, protiv Alijasima ga je iscupala serva. Grk ovo dobija, pod uslovom da ostane stalozen i fokusiran do kraja, bolji je igrac u polju od kraja prvog seta. Meda je volsebno izvukao tajbrejk. mislim da ce krenuti na sve ili nista u nastavku, sa dva prva servisa i ultra agresivno.. 1
mlatko Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Neka, neka. Samo nek ga ljuti Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
MrIncredible Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Meni je Cicipas antipatičan od onih odlazaka u toalet, i protiv Mareja i koga već beše bilo, evo i ovde se vidi coaching i ništa.
maheem Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 4 minutes ago, Gylfi said: Je l razmišljao šta bi Novak rekao il se iskreno iznervirao? 1 3
Arkadija Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Coaching je neprekidan kod Cicipasa. Na jednom turniru su kamere neprekidno bile na ocu, nije prestajao da priča. A opomene nigde. MIslim da je bio neki Miami masters.
Tsai Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Jbg to je krivica sudija isto ko sto guzatog ne opominju za vreme. Dve tri opomene i prestao bi 1
1n54jd3r Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Cicipas vs Nadal bi bilo toliko frustrirajuce za gledati. Prvi sa vadjenjem gaca iz dupeta i odugovlacenjem pauza izmedju poena, drugi sa toaletom i caletom debilom. Zapravo, zasluzuju jedan drugog u finalu. 1
Zli Gli Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Vuds nije bio car u javnosti nego su mu se najebali majke u medijima, otud i brojna izgubljena sponzorstva. Lens Armstrong je došao do pojavljivanja u South Parku kao kostim gosta na rođendanu Satane, u paklu. A potresli se mnogo obojica bas, prvom nije zabranjeno da se takmici a drugi imao svoje trenutke slave pa ga kasnije sjebali. Trebali su naseg pustiti da igra i osvoji pa nakon x godina da mu oduzmu. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 3
Ros Posted January 28, 2022 Author Posted January 28, 2022 1 minute ago, roksi said: kako grci kazu 'vamos'? ela, stefane!!! 1
Lancia Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 (edited) 3 minutes ago, roksi said: kako grci kazu 'vamos'? malaka. Edited January 28, 2022 by Lancia 3
Zli Gli Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 I sad ce da se pokolju u pet mucnih setova, psihofizicki da se izmore i onda onom cigi na megdan tako. Ako je suditi po reakcijama publike, Medvedev bi imao protiv sebe i pritisak oko prvog mesta i umor i publiku, ispada da je ipak bolje da Cicipas prodje... Sent from my M2012K11G using Tapatalk 2
Recommended Posts