January 28, 20223 yr 3 minutes ago, roksi said: krenulo medjeda Za koga cete vi kaole da navijate u finalu, za rodjaka ili za nas Spance?¿
January 28, 20223 yr Author 3 minutes ago, Lancia said: Za koga cete vi kaole da navijate u finalu, za rodjaka ili za nas Spance?¿ oni sto ce za nadala navijati ne pisu na ovom topiku, vec na druga dva-tri topika vezana za novaka
January 28, 20223 yr Evo ja navijam za Nadala, doduse ne pisem nesto ni ovde. [emoji16]Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
January 28, 20223 yr Nadal ako osvoji, imace minimum 2 trofeja na svakom GS. A onda mu Nole sukne tako sto osvoji RG i ima minimum 3 titule na svakom Najbolji scenario je da Cici osvoji AO. Ali to deluje najmanje verovatno trenutno. Edited January 28, 20223 yr by 1n54jd3r
January 28, 20223 yr time violation na djus pred set loptu... da mi je da vidim da guzatom u 10 zivota sude to
January 28, 20223 yr Author Just now, Tsai said: time violation na djus pred set loptu... da mi je da vidim da guzatom u 10 zivota sude to nije time violation vec visible obscenity