Ros Posted January 28, 2022 Author Posted January 28, 2022 2 minutes ago, Zli Gli said: Naravno da nije gotovo, Medvedev je za klasu bolji od Nadala na ovoj podlozi trenutno. Ako Cicipas nekim cudom udje u finale, on ce proci kao Beretini, znaci ili prodaja namestaljka ili predaja tj. raspad, skidanje gaca, vazelin. Australci govna su krivi, bas bas los narod. Sent from my M2012K11G using Tapatalk cici je dobio nadala prosle godine. vratio se posle 0:2. 1
MrIncredible Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 8 hours ago, MrIncredible said: Ajde Mateo, kad se probudim da si u finalu E jbg.
Zli Gli Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Ma ne mislim da je prodao, zajebavam se, nego se jednostavno usro i nije odigrao kako zna. cici je dobio nadala prosle godine. vratio se posle 0:2. Znam ali nije bilo finale a on ima tu sposobnost da sjebe dobijen mec protiv ovih jacih. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Tsai Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Pa i Meda ume da chokuje plus dva vezana grend slema a da su 1. i 2. nije niko uzeo u muskoj konkurenciji od 1956. Plus pritisak za prvo mesto
Arkadija Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Sto je prvi mec bio tako rano jutros? Da budu sto idealniji uslovi za guzatog? 3
Zli Gli Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 A ova Aliz Lim u studiju Eurosporta, kakva kravica. Evo pricaju sa Kasperom Rudom i covek u diskusiji ko ce biti najbolji svih vremena uzdrzan, pomenuo Nadala jer je poceo da trenira kad je ovaj bio na vrhuncu ali korektno odgovara, a ona pomenula izjavu Medvedeva od prekjuce what would Novak do i kao ja bi' se u toj situaciji pitala what would Rafa do Dajte otkaz glupaci, vratite Barbaru u studio. Sto je prvi mec bio tako rano jutros? Da budu sto idealniji uslovi za guzatog? Da, neka mu i finale nameste u dnevni termin kad ih je krenulo. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Ros Posted January 28, 2022 Author Posted January 28, 2022 (edited) 4 minutes ago, Arkadija said: Sto je prvi mec bio tako rano jutros? Da budu sto idealniji uslovi za guzatog? prosle godine je prvo polufinale igrano u cetvrtak u vecenjem terminu, a drugo u petak isto u vecernjem isto tako 2020-e Edited January 28, 2022 by Ros 2
Tsai Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 2 minutes ago, Ros said: ajmo cici!!! idemo na sve ili nista
Ros Posted January 28, 2022 Author Posted January 28, 2022 izgleda je ove godine prvi put da se polufinala igraju istog dana. ne znam kad je to odluceno.
Lancia Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 2 hours ago, SNARC said: Najveci strah u Srba, pored poskupljenja struje, na pragu da se realizuje Da sam promaja, sad bih se uvredio. 1 2
Filozof manijak Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Jbg, kad je Novak učestvovao na onom US Openu gde nije bilo ni Nadala ni Federera, izbacila ga linijski sudija, pa poslednjem opet nije uspeo da osvoji. Jbg, ne postaje se tako GOAT. Gledajte sad kako Nadal osvaja 21.bez muke i realne konkurencije, on takav poklon ne propušta oberučke da prihvati
Lancia Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Ovde je Rafa ustvari zavukao jebenim koalama (Djokovic nije dobio sansu da igra, prc!) ali oni to nisu shvatili. ¡Viva España!
Recommended Posts