ronin Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Pomenuo Međed Noloa...Svaka čast...Pubilika pobenavila od zvižduka... 2
ronin Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Kaže kad je gubio 2:0 da je pomislio "Šta bi Novak uradio?"...E onda potomci robijaša poluđeli na stadionu... 1 1
gone fishing Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 ha ha a ovo je kao djoker friendly gs, još jednom se potvrdilo da je novax najomraženiji teniser 21 veka, jbg takav mu je bio tajming za pojavljivanje na turu
red star forever Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Ne mogu da vjerujem. I onda Medo pokušava da malo izgladi stvar ubacivanjem Rafe i Feda u tu priču i odmah se začuše aplauzi i oduševljenje. Nevjerovatna mržnja. Osjećali su da donekle moraju da ga istrpe i ispostuju dok je pobjeđivao, sada više ne..govna. Medo do kraja! 1
Ros Posted January 26, 2022 Author Posted January 26, 2022 Just now, Tsai said: ja sam sad team tzatziki moze i volaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare 1
roksi Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 1 minute ago, Tsai said: ja sam sad team tzatziki cekaj, ko je sad sve ostao? tatziki, medjed, botticelli i ko jos?!
Lancia Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 20 minutes ago, ronin said: Kaže kad je gubio 2:0 da je pomislio "Šta bi Novak uradio?"...E onda potomci robijaša poluđeli na stadionu... I odmah je to naslovna strana na Marci, jedan divan poludeli svet
Greek Freak Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 2 minutes ago, roksi said: cekaj, ko je sad sve ostao? tatziki, medjed, botticelli i ko jos?! Koza, roksi, koza. 1
Recommended Posts