January 26, 20223 yr Kaže kad je gubio 2:0 da je pomislio "Šta bi Novak uradio?"...E onda potomci robijaša poluđeli na stadionu...
January 26, 20223 yr ha ha a ovo je kao djoker friendly gs, još jednom se potvrdilo da je novax najomraženiji teniser 21 veka, jbg takav mu je bio tajming za pojavljivanje na turu
January 26, 20223 yr Ne mogu da vjerujem. I onda Medo pokušava da malo izgladi stvar ubacivanjem Rafe i Feda u tu priču i odmah se začuše aplauzi i oduševljenje. Nevjerovatna mržnja. Osjećali su da donekle moraju da ga istrpe i ispostuju dok je pobjeđivao, sada više ne..govna. Medo do kraja!
January 26, 20223 yr Author Just now, Tsai said: ja sam sad team tzatziki moze i volaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare
January 26, 20223 yr 1 minute ago, Tsai said: ja sam sad team tzatziki cekaj, ko je sad sve ostao? tatziki, medjed, botticelli i ko jos?!
January 26, 20223 yr 20 minutes ago, ronin said: Kaže kad je gubio 2:0 da je pomislio "Šta bi Novak uradio?"...E onda potomci robijaša poluđeli na stadionu... I odmah je to naslovna strana na Marci, jedan divan poludeli svet
January 26, 20223 yr 2 minutes ago, roksi said: cekaj, ko je sad sve ostao? tatziki, medjed, botticelli i ko jos?! Koza, roksi, koza.