January 11, 20223 yr Author 1 minute ago, SNARC said: Iz Melburna..juce uslikana. na neki nacin je tacno, ali ipak nije
January 11, 20223 yr 2 hours ago, renne said: u četvrtak u ponoć prvi, naravno, nije to gospodski vimbldon pa da muljaju sa listama odraće ih kljako sve Tesko, ispasce u prvom kolu, jos da uplati @Nesh i to je to.
January 12, 20223 yr Oduvek je Rafo cigojner bio zesci jazavac, samo ovde iz nekog razloga provejava misljenje da je fin deckic i sportsmen. Jebat ce ih Nolo sve ruzno, ovo je njegov turnir i bez da su ga nepotrebnim provokacijama uterali u beast mod. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
January 12, 20223 yr ama ljudi, deportovace ga ako ne danas onda sutra. sta vam je? ne bi valjalo da uzmu nadal medvedev zverev tim redosled od najgore do najmanje lose opcije
January 12, 20223 yr 1 hour ago, Tsai said: ama ljudi, deportovace ga ako ne danas onda sutra. sta vam je? ne bi valjalo da uzmu nadal medvedev zverev tim redosled od najgore do najmanje lose opcije ugasio je nole sa tenisom ako se ne vakcinise ili ako omikron ne promeni nesto po pitanju korone nemoj vise da se nerviras Edited January 12, 20223 yr by cedo
January 12, 20223 yr Ne nerviram se, ravnodusan sam. Ovakvo samoubistvo mislim da nije vidjeno u istoriji sporta
January 12, 20223 yr Gubi Nole pred kraj, polufinale na primer. Ako uzme onda je supermen. Javlja mi se 1/4 finala sa nadalom pa poraz od zvereva u 1/2.