duda Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 23 minutes ago, Ros said: jeleni prvi ahahaha 😂 ti si luđi i od mene
Ros Posted January 4, 2022 Author Posted January 4, 2022 12 minutes ago, dùda said: ahahaha 😂 ti si luđi i od mene ne odustajem dok jeca ne ozvanici 1
Ros Posted January 7, 2022 Author Posted January 7, 2022 back to business. covek je pozitivan, ali njegovi drugari nastavljaju da igraju.
borris_ Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 On 4.1.2022. at 12:16, Ros said: novak 21 ahahaha 😂 ti si luđi i od dude 1
Ros Posted January 7, 2022 Author Posted January 7, 2022 3 minutes ago, borris_ said: ahahaha 😂 ti si luđi i od dude to je bilo napisano pre hapsenja. sve regularno
ducca Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 back to business. covek je pozitivan, ali njegovi drugari nastavljaju da igraju. Je l bar bio vakcinisan?
Ros Posted January 7, 2022 Author Posted January 7, 2022 Just now, ducca said: Je l bar bio vakcinisan? sigurno, inace ne bi bio tamo
keitel Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Sa stepenom prenosa koji omikron ima, nema teorije da ovaj turnir bude regularan. 4
Zli Gli Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Pa valjda mogu da izdrze par nedelja da se ne setkaju tamo po Melburnu nego striktno hotel, teren, i to je to. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
ducca Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Nisam ispratio da li prave nekakav bubble sa svakodnevnim testiranjima kao prošle godine, ali ako se opuste po principu svi su vakcinisani i dopuste im maximalnu slobodu kretanja ovogodišnjo turnir će biti katastrofa u najavi. Što je i verovatno neophodno da se desi posle cele ujdurme. Ispašće da su prošle godine kad su vakcine tek počele, takoreći nisu još bile nakakav faktor, bili u stanju da naprave bolju organizaciju i bezbedniji turnir nego sada kada su svi godinu dana “pametniji” o celoj situaciji, cepljeni i slično. Al bitno da 26 tenisera ne sahrane Victoriju, a potencijalno i celu Australiju. sigurno, inace ne bi bio tamoMa znam, bio sam ironičan.
Arkadija Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 23 hours ago, Zli Gli said: Pa valjda mogu da izdrze par nedelja da se ne setkaju tamo po Melburnu nego striktno hotel, teren, i to je to. Sent from my M2012K11G using Tapatalk Koliko vidim po instagramu, AO zabavlja igrače tako što im da kameru da sklikaju sebe dok šetaju po raznim lokacijama u Melburnu. 1
Ros Posted January 9, 2022 Author Posted January 9, 2022 svaki dan se postavlja neki rekord. u viktoriji svaki drugi testirani je pozitivan
Ros Posted January 9, 2022 Author Posted January 9, 2022 4 minutes ago, Lancia said: Jos ce Djokovic stvarno da se zarazi tamo da znas da mi je to briga sad 1
Recommended Posts