InvisibleLight Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 (edited) 8 minutes ago, gospa buba said: da li on zna? mislim da ljudi to generalno dozivljavaju drugachije. ili ne dozivljavaju uopshte. ili im nije bitno. mi koji smo od otrova/otpora takve vrste oboleli za vreme miloshevica, pregazeni smo novim vekom u potpunosti. bojim se da je do nas sent from bubamoto tacno bilja struja i mirjana karanovic se malo prave 'mutave' a mnogi od tih ambasadora ne vide problem jer 'samo rade svoju umentost' ali za ulogu direktora msu, jednog strateski drustveno jako vaznog mesta je glupo prastati i prvdati sto ne znas, il se pravis da ne znas nije ni bitan on, cela procedura i ishod je tako tipican za sns vladavinu Edited February 3, 2020 by InvisibleLight
Frank Pembleton Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Sve to možda nije primarno celokupnom narodu, ali stvarno ovim su napravili cirkus od jedne ozbiljne institucije...Baš me zanima hoće li se Biki oglasiti... ... Shiit has hit the fan...
InvisibleLight Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 da, a i zbog onog ausvicom inspirisanog slogana koji ga vodi kroz zivot. da je neki umetnik koji je iz tabora 'protiv vucica' napisala bi 3 sledeca teksta o tome
gospa buba Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 naravno da bica hoce. bash zato shto nije primarno. brani se mala teritorija. sent from bubamoto
InvisibleLight Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 ali ona je clanica saveta za kreativne industrije, u kakvom se rascepu nalazi stalno, bas mi je zao
Caligula Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 (edited) 3 hours ago, gospa buba said: da li on zna? mislim da ljudi to generalno dozivljavaju drugachije. ili ne dozivljavaju uopshte. ili im nije bitno. mi koji smo od otrova/otpora takve vrste oboleli za vreme miloshevica, pregazeni smo novim vekom u potpunosti. bojim se da je do nas Sve se slazem. Ne dozivljava™ on to uopste, mislim da mu je sasvim OK da zasedne tamo jer eto radi po ciglani + 9VET festival napravio etc, "bolje ja nego neki salabajzer" logika. Ono sto me pomalo ostavlja zbunjenog i na PPPu i na mrezama je opste zaprepascenje i zgrazavanje nad ovom odlukom - iskreno, shira slika je: savrseno je nebitno ko je glavni u MSUB ako su 1Zagorka Dolovac, 1Lonchar, Slina, Brnabic i Vucici glavni u Srbiji. Kao da u opstoj poplavi govana kukamo jer nam se skvasila i futrola od mobilnog, sve trudeci se da disemo iznad vode. Prosto, preterana reakcija na vrlo nebitnu stvar u Srbiji me jos vise zabrinjava zbog naopakih prioriteta koje sebi postavlja ovdasnja intelektualna elita. Nesto tu ozbiljno prazno odzvanja. kapiram ja da je ovo topik (WTF? ovo je kritika savremene umetnosti, sta ce ovo ovde ) gde moze da se o ovome raspravlja ali secam se da je na Marini s mikrofonom bilo vise ljudi nego na protestima u to vreme. To mi jednostavno ne ide u glavu, taj autizam posebnih. Evo vam sad pa se chudite izabran Kish za VDa. Jaka stvar Edited February 3, 2020 by Caligula
gospa buba Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 taj kish se nece pitati nishta. takav je savremeni polozaj direktora bilo chega. kulturne, obeazovne, nauchne politike ovde nema, i posebno kao podvrste dugorochne politike. dobice neki novac ili nece dobiti nikakav novac, uradice neshto ili nece, to vishe nije vazno. problem ce jedino biti ako je on zamislio neshto drugo. ali ce i tada to biti samo njegov problem. sent from bubamoto
Caligula Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 ... naprotiv, ja sam dosledan. Chudimo se nechemu sto je srpski mainstrim. Ju ju, Kish VD ju ju
gospa buba Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 ne moze nishta da se vidi?sent from bubamoto
Caligula Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 (edited) "Ideja za moje imenovanje potekla od Marine Abramovic" jbt kako se slazu kockice posle ove izjave, nezadovoljni ce se smiriti jer ako je Marina rekla onda... Edited February 9, 2020 by Caligula
I*m with the pilots Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Reporterka je otisla u ~UradiSam, pokupila sta je potrebno za novo DIY delo po receptu Ai Vejveija i sama postala umetnica. Ipak zakljucuje da krajnji ishod ne bi drzala u svojoj dnevnoj sobi.
I*m with the pilots Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 Za doom. Prenosim od prijatelja Quote Iskreno upozorenje za uznemirujuc sadrzaj. Posto se ocigledno radi o svojevrsnom belom medvedu i retki mediji koji su ovo objavili ne smeju da kazu njegovo ime, mene nista ne sprecava: http://www.draganilic.org/ Quote Linč preko društvenih mreža izazvao je snimak iz radionice jednog priznatog umetnika iz Srbije. Psi, vezani kožnim kaiševima, vise u vazduhu na metalnim šipkama, i povezani su sa jednom mašinom koja ih pomera. https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2020&mm=10&dd=26&nav_id=1753512
Recommended Posts