Caligula Posted December 25, 2019 Author Posted December 25, 2019 2 hours ago, Ravanelli said: Ne zakazuje se. Pogledaj samo kad su performansi pa nek idu tad. Ja prolazio izmedju dvoje golisavih, ocesao se o sisu tačno da se napravi 1 pool ko je sve prosao izmedju adama i eve pa da delimo neku PPP hadži titulu
ultra plasticni Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Vodi ih u Narodni muzej ima Mestroviceva postavka skulptura sa pocetka veka, ja sam bio bas danas
ObiW Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Ja bio na Marininoj izložbi. Osećao sam se nelagodno.
Caligula Posted December 28, 2019 Author Posted December 28, 2019 (edited) mora da budeš telegentan za to nije umetnos za komunikaciju sa medijem, razumevanje na intuitivnom nivou, oslobadjanje i sirenje duha u svakom smislu - umetnost je da te iznenadi, zaprepasti, ucini da se osecas nelagodno. Da u sebi kazes "ju! ju!" nesto kao zadruga ili parovi samo za telegentne Jednom sam u miomirisu amonijaka citao poruke na usranom zidu javnog WCa cista umetnos Edited December 28, 2019 by Caligula
ObiW Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Ovaj, ja sam samo hteo da kazem da sam se osećao nelagodno kad sam se provlačio izmedju ono dvoje mladih golišavih. Jeste, očešao sam se o Evinu sisu, al je i Adamova kyta očešala moje dupe. Nelagoda se povećala kada sam shvatio da moram da se opet trljam sa njima da bih izašao.
gospa buba Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 kako si birao avers i revers? nisam pametna za taj sluchaj. da li oba puta isto ili shareno? sent from bubamoto
ObiW Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 29 minutes ago, gospa buba said: kako si birao avers i revers? nisam pametna za taj sluchaj. da li oba puta isto ili shareno? sent from bubamoto Mogao sam da biram, da okrenem dupe ili da nam se ukrste mačevi. Može loše, a može i gore.
gospa buba Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Mogao sam da biram, da okrenem dupe ili da nam se ukrste mačevi. Može loše, a može i gore.vishak nehomogenosti, shvatam.sent from bubamoto
Caligula Posted December 28, 2019 Author Posted December 28, 2019 (edited) meni je to remek-delo na izlozbi, svi pricaju o tome, i u Gloriji i Brnabicka i Era Ojdanic prosto, univerzalni jezik umetnosti ko Sikstinska kapela gde se i knez i kmet osecaju nistavni pred Velicinom Edited December 28, 2019 by Caligula
Kenji Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 1 hour ago, ObiW said: Mogao sam da biram, da okrenem dupe ili da nam se ukrste mačevi. Može loše, a može i gore. Nemojmo i ovde o politici
Caligula Posted January 14, 2020 Author Posted January 14, 2020 Jebiga, bar smo prolazili izmedju dva golaca malo li je Quote Izložba Marine Abramović koštala 1,3 miliona evra, prihod 18 miliona dinara
Caligula Posted January 15, 2020 Author Posted January 15, 2020 Touche. Neprocenjivo za nas, procenjivo za Marinu he he
Reaktor Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 sa druge strane gledano, 62000 ljudi je ušlo u MSU baš zbog te izložbe
Caligula Posted January 15, 2020 Author Posted January 15, 2020 I na Cecin kocert dodje uvek dosta ljudi, bas zbog nje
Recommended Posts