December 14, 20195 yr Author Pa cak je i meni ono bilo nadrealno inace video gomilu advertajzerskih kampanja (ne secam se kako se to bese zove kada se brzo odgovori na neki dogadjaj u svetu) vezano za ovo. McDonalds lepio pomfrit, big mek i slicno sivom trakom. genijalstina
December 25, 20195 yr e, drugari. imam strance koji bi zeleli da vide marinu, jel to moze da se vidi i kako to funkcionishe uopshte? ako josh moze sent from bubamoto
December 25, 20195 yr e, drugari. imam strance koji bi zeleli da vide marinu, jel to moze da se vidi i kako to funkcionishe uopshte? ako josh moze sent from bubamotoKoju marinu? Na Dunavu ili na Savi? Ima ih više....[emoji848]... Shiit has hit the fan...
December 25, 20195 yr na ushcu. kaligulo [emoji38]ol:njemu sam se nadala, ne tebi lolo bekrijo sent from bubamoto
December 25, 20195 yr Author Boze gospo pitas umetnika gde se izlaze kitch kako bih ja to znao Dovoljno je da ih odvedes na internet btw. mislim da cirkus jos traje, uvek kada prodjem tamo (vodim dete u onaj park) gomila kineza. E sad, mislim da se zakazuje, bez zezanja, jednom kaCam prolazio pored one rampe odjebali neki stranski par u kolima, tipa "jeste li zakazali"... malo sam se zblanuo tu. Mislim da je @Host tamo dangubio, pitaj njega za detalje
December 25, 20195 yr Ne zakazuje se. Pogledaj samo kad su performansi pa nek idu tad. Ja prolazio izmedju dvoje golisavih, ocesao se o sisu
December 25, 20195 yr Ne zakazuje se. Pogledaj samo kad su performansi pa nek idu tad. Ja prolazio izmedju dvoje golisavih, ocesao se o sisune odgovaraju mi polozaji performansa, ima 29, tad vec odoshe ljudi. a da se bane bez performansa pretpostavljam da je glupo. @kauboju. moje je da pitam struchnjaka. prvo struchnjaka sent from bubamoto
December 25, 20195 yr Author To ti je kao da pitas popa o komunizmu. Upoznat, proucavao ali ima gard prema tome, neš dobit prave informacije