Caligula Posted October 16, 2019 Author Posted October 16, 2019 Jebes eksponat ako ispred pise "samo do 80 kg"
Caligula Posted December 14, 2019 Author Posted December 14, 2019 Pa cak je i meni ono bilo nadrealno inace video gomilu advertajzerskih kampanja (ne secam se kako se to bese zove kada se brzo odgovori na neki dogadjaj u svetu) vezano za ovo. McDonalds lepio pomfrit, big mek i slicno sivom trakom. genijalstina
roksi Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 8 hours ago, morgana said: samo sam te cekala +1 here's johnny...
gospa buba Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 e, drugari. imam strance koji bi zeleli da vide marinu, jel to moze da se vidi i kako to funkcionishe uopshte? ako josh moze sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 e, drugari. imam strance koji bi zeleli da vide marinu, jel to moze da se vidi i kako to funkcionishe uopshte? ako josh moze sent from bubamotoKoju marinu? Na Dunavu ili na Savi? Ima ih više....[emoji848]... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 na ushcu. kaligulo [emoji38]ol:njemu sam se nadala, ne tebi lolo bekrijo sent from bubamoto
Caligula Posted December 25, 2019 Author Posted December 25, 2019 Boze gospo pitas umetnika gde se izlaze kitch kako bih ja to znao Dovoljno je da ih odvedes na internet btw. mislim da cirkus jos traje, uvek kada prodjem tamo (vodim dete u onaj park) gomila kineza. E sad, mislim da se zakazuje, bez zezanja, jednom kaCam prolazio pored one rampe odjebali neki stranski par u kolima, tipa "jeste li zakazali"... malo sam se zblanuo tu. Mislim da je @Host tamo dangubio, pitaj njega za detalje
Ravanelli Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Ne zakazuje se. Pogledaj samo kad su performansi pa nek idu tad. Ja prolazio izmedju dvoje golisavih, ocesao se o sisu
gospa buba Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Ne zakazuje se. Pogledaj samo kad su performansi pa nek idu tad. Ja prolazio izmedju dvoje golisavih, ocesao se o sisune odgovaraju mi polozaji performansa, ima 29, tad vec odoshe ljudi. a da se bane bez performansa pretpostavljam da je glupo. @kauboju. moje je da pitam struchnjaka. prvo struchnjaka sent from bubamoto
Caligula Posted December 25, 2019 Author Posted December 25, 2019 To ti je kao da pitas popa o komunizmu. Upoznat, proucavao ali ima gard prema tome, neš dobit prave informacije
Recommended Posts