Ras Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 (edited) Prijatelj mi je rekao da su bili zena i muskarac, kada je prolazio i da hteo ne hteo moras da ih okrznes. Edited October 15, 2019 by Ras
InvisibleLight Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 kad su bile ove dve zene prve, obe su bile extra fit i mislim da cak nisam ni okrznula na izlazu je bila druga situacija, jedna od njih je bila trudna sa velikim stomakom, tu je ostalo jako malo prostora (posle mislim, mozda nije trudna, stajati bos toliko dugo..,al ipak mislim da jeste 90%) kakogod, rad je legendaran ima smisla da je bas on re-performans jer najdirektnije problematizuje ulogu publike, tkaodje 1977.je, marina i ulaj zive u kombiju i ovim nekako tematizuju odnos umentika i institucije muzeja ('vrata muzeja')
ultra plasticni Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 3 hours ago, gospa buba said: a to je da zena izgleda pokushava da se vrati kuci. Ovo zvuci zaista romanticno, ali u sustini radi se o putujucem cirkusu kojem je BGD samo jedna od stanica. Meni je skroz bezveze sto su protivnici njenog rada tolike picke i sto je njen cas lajfkoucinga prosao bez incidenta. Pa jbt u jednom Trstu su joj razbili sliku i glavu, a ovde apsolutno nista.
gospa buba Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 meni nije romantichno, ona je zena u godinama, napravila je industriju, a nikad nije bila prorok u svom selu. ni jednom od sela. istina, tu je sachekuju neka plemena koje ne razume uopshte, ali joj daju djindjuve sent from bubamoto
InvisibleLight Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 13 minutes ago, ultra plasticni said: Ovo zvuci zaista romanticno, ali u sustini radi se o putujucem cirkusu kojem je BGD samo jedna od stanica. Meni je skroz bezveze sto su protivnici njenog rada tolike picke i sto je njen cas lajfkoucinga prosao bez incidenta. Pa jbt u jednom Trstu su joj razbili sliku i glavu, a ovde apsolutno nista. i ja sam ocekivala od jednog levog dela um.scene nesto al bolje i nista nego da su na bilo koji nacin reagovali pristalice dveri i sl
Caligula Posted October 15, 2019 Author Posted October 15, 2019 50 minutes ago, Ras said: Plus je i gola cica (nije ma). Hide contents Je l dobra? 46 minutes ago, InvisibleLight said: pa menjaju se, budu i dva muskarca ja kad sam bila bila neka mala istetovirana i neka malo visa od mene pri izlazu bile neke druge, valjda se menjaju na sat,il koliko je trajao performans u oridjinalu logicno je kao da se okrenes ka nizoj da ti ne ide lice na lice, oci u oci, jel nije meni smetalo sto su nage nego sto ne mozes proci, vise sam bila frustrirana sto mi neko zagradjuje ulaz, to sto su gole njihova stvar 33 minutes ago, nisam ja said: e pa sad me tizujete. 29 minutes ago, Ras said: Prijatelj mi je rekao da su bili zena i muskarac, kada je prolazio i da hteo ne hteo moras da ih okrznes. Umetnos
InvisibleLight Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 Just now, Caligula said: Umetnos bolje idi i vrati se s utiscima oko publike svake prve srede u mesecu je dzabe ulaz, ako neko nece iz principa da kupi kartu.
Caligula Posted October 15, 2019 Author Posted October 15, 2019 (edited) 34 minutes ago, ultra plasticni said: Pa jbt u jednom Trstu su joj razbili sliku i glavu, a ovde apsolutno nista. Nije bila mnozina nego jednina Covek sebi pravio portfolio na isti fazon kao i ona kojoj je pocepao sliku o glavu. Ne znam da li znas, ona je posle htela da razgovara sa njim, ne da ga pita "sto me bre covece udari" nego je interesovalo sta je hteo performansom. Bolestina drustva - ne samo njena ili tog performera u nastajanju, vec drustva u kompletu. To nije udarac u glavu, to je performans pa jebote Edited October 15, 2019 by Caligula
gospa buba Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 prva sreda u mesecu, eto. sve je resheno sent from bubamoto
Ras Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 Išao bih na izložbu koja bi bila koncentrisana samo oko ideje tih "vrata muzeja" koja @InvisibleLight spominje. Zamisli karijatide od po dva metra i kako se jedva provlačiš između njih. Ne bih ni sredu čekao.
nisam ja Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 Pravi razlog kaliboyljevljevog hejta. Ne mož da prođe kroz vrata™.
gospa buba Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 47 minutes ago, nisam ja said: Pravi razlog kaliboyljevljevog hejta. Ne mož da prođe kroz vrata™. dobro je pa si reko, ja sam zaboravila na taj momenat potpuno, da moram da budem fit do kad je izlozba?
Caligula Posted October 15, 2019 Author Posted October 15, 2019 Mogu da prodjem ali uz kolateralu. Stob se reklo, performans u performansu
roksi Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 (edited) 3 hours ago, nisam ja said: Pravi razlog kaliboyljevljevog hejta. Ne mož da prođe kroz vrata™. a mozda je stidljiv? @Caligula e al ko bi tu bio kolaterala pitanje je sad Edited October 15, 2019 by roksi
Recommended Posts