Micko8 Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 (edited) Jokic je odigrao preslikanu utakmicu iz Orlanda, opet mlak ulazak u mec , 7,8 minuta bez pokusaja da postigne kos, onda u drugoj cetvrtini poceo da se ispucava u sutu za tri poena, zaredao tri promsaja uzastopno, covek sam sebe suterski izbaci iz igre na nekim mecevima, uz to je izgelda opet obnovio povredu ruke. Malone umesto da pocne poslednju cetvrtinu sa najboljom petorkom, posto je video pred kraj trece cetvrtine da ce ovi da se odlepe sa dvocifrenom razlikom on nastavio da jase sa tim veselim drustvom u poslednjoj cetvrtini , na pocetku cetvrtine ovi su otisli na 14 poena razlike i to je bilo to Edited December 7, 2021 by Micko8
Amos Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Da zavale Campaza i Dzamajka za nesto sto lici na centra i mozda bude nesto od sezone.
Djuro Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 1 hour ago, Mos said: Da zavale Campaza i Dzamajka za nesto sto lici na centra i mozda bude nesto od sezone. da, bas ca(mpa)zzo treba nekome...
Micko8 Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 (edited) Quote Moram da poentiram samo da bih izvršio pritisak. Ovo nije bilo moje veče. Mislim da sam promašio nekoliko lakih šansi. To se dogodilo. Nekim danima si dobar, nikad si loš. Tako je", rekao je Jokić posle meča. Pa zasto ne sutiras crni covece, ,uvek kada odigra ovakve utakmice gde ne uzme sut 7,8 minuta u prvoj cetvrtini , izjavi ovako nesto , nije postao nijedan razlog da ne izdominira protiv Vucevica kao sto je prosle sezone . Edited December 7, 2021 by Micko8
Jimmy Kowalski Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Ovaj klip sa Drobnjakom nisam dosad video.. 3 5
salerokada Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Drobnjak is roaming the streets of upper Dorćol these days. Videh ga dvaput u poslednjih 10ak dana.
Have_Fun Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Je l' prati neko Spurse? Da budem iskren, ove sezone ih nisam pogledao ni jednom. Hteo sam da se ukljucim u njihov mec vs GSW nakon sto se zavrsila tekma CHI-BKN, ali sam se usput predomislio. Sta se tamo desava? Nije bilo tesko pretpostaviti da ce Murray voditi tim, ali nemam pojma kakav im je plan, kako igraju, u kom pravcu zele da idu a kontam da ih neko ovde prati.
1n54jd3r Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Evo opet krece novi krug teorija u kom pravcu ce da ide Portland, da li ce u rebuilding ili ne, ako da - da li grade tim opet oko Dame-a ili ce da ga unovce sto pre i izvuku 1 maximum...sapunica se nastavlja
1n54jd3r Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 na drugoj strani, poredjenje Jokica i Bird-a 2 1
Time Crisis Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 8 hours ago, Micko8 said: Pa zasto ne sutiras crni covece, ,uvek kada odigra ovakve utakmice gde ne uzme sut 7,8 minuta u prvoj cetvrtini , izjavi ovako nesto , nije postao nijedan razlog da ne izdominira protiv Vucevica kao sto je prosle sezone . Zato što im je to i bio plan (Bulsima)
Milošica Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 (edited) https://hoopshype.com/lists/75-greatest-international-players-ever-the-hoopshype-list/ Lista najboljih 75 neameričkih igrača svih vremena. Da li je Kukoč mogao biti još bolje plasiran? Gledam listu malo dalje, jebiga mnogo je NBA (ne)karijera odredila plasman. Edited December 8, 2021 by Milošica
Recommended Posts