189- Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 28 minutes ago, cedo said: povukose se morisi sta znaci ova poslednja recenica
MiddleClass Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 1 hour ago, djeneralche said: Jel zna neko cime su uopste bave u zivotu ta Jokiceva braca, jel voze kamione po Americi? 1 1
Milošica Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 3 minutes ago, 189- said: sta znaci ova poslednja recenica Možda u fazonu da Jokić nije baš tako kul kako se predstavlja/ga predstavljaju. Iz Markusovog ugla gledanja.
Filozof manijak Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Ja ovako tumačim: Joker nesofticirani brutus 1 : Sofisticirani kul Morris 0 Kao, dobio ga grubijan u ovoj rundi.
cedo Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 8 minutes ago, 189- said: sta znaci ova poslednja recenica Pretpostavljam da ti vidis da postavlja rezultat, pa kao nije gotovo. ja vidim LOL ... sve izvrce na salu tj povlaci se ... inace, kalimerise tokom celog posta + umanjuje znacaj onoga sto je uradio (No doubt I took a hard foul which I always do)
Joe D Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 verovatno ce da mu natrpa 40 u sledecem mecu da izjednaci salu nastranu, fini momak nikola sad vec ima solidan track record bivanja budaletinom kratkog fitilja, na stranu sto je i sam prilicno prljav igrac. i ne vidim da se to popravlja sa godinama. mislim, zadovoljavajuce je kad vidis da neko patosira jednog od ovih morrisa, ali neko treba da poprica sa njim pre nego sto napravi neko vece sranje, umesto da ga stalno brane. 1
Milošica Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Ribe(Jokić, Dončić) izrazito ne daju na sebe, često čak i preteruju u tome. 1
napadaj Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Tačno ću da ga stavim na ignore zbog glupog horoskopa Jokić retko počinje sranja, ali zato uzvraća silovito. Nije pametno, mora da poradi na tome. 1 1
Joe D Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 ma daj, ne zna se koliko puta je odalamio protivnika jer ga je sudija iznervirao.
Filozof manijak Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 To bi trebalo doći s godinama i iskustvom. Ako se radi s njim po tom pitanju.
189- Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 26 minutes ago, Joe D said: verovatno ce da mu natrpa 40 u sledecem mecu da izjednaci salu nastranu, fini momak nikola sad vec ima solidan track record bivanja budaletinom kratkog fitilja, na stranu sto je i sam prilicno prljav igrac. i ne vidim da se to popravlja sa godinama. mislim, zadovoljavajuce je kad vidis da neko patosira jednog od ovih morrisa, ali neko treba da poprica sa njim pre nego sto napravi neko vece sranje, umesto da ga stalno brane. naravno da mu ponekad pukne film kada ga na svakoj utakmici biju a uopste nije zasticen kod sudija.
napadaj Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 9 minutes ago, Joe D said: ma daj, ne zna se koliko puta je odalamio protivnika jer ga je sudija iznervirao. Dobro to su oni glupi faulovi kad ostane bez lopte i prekine kontranapad zato što nije dobio faul, ali ne može to da se poredi s ovim i potezom protiv Kantera u plejofu pre dve godine, na primer.
precog Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 8 minutes ago, Joe D said: ma daj, ne zna se koliko puta je odalamio protivnika jer ga je sudija iznervirao. odalamio, nije osakatio. ne branim vojvodjanskog bosanca, ali nije ista liga sa morrisima.
Time Crisis Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Što reče neko od analitičara gore da li bi Moris i pomislio da Lebrona ili Duranta ili nekog drugog od top igrača nabode laktom
Recommended Posts