Jump to content

NBA 21/22

Featured Replies

Biće na kraju da su današnji klinci pragmatični, bogati ekonomični, a jedino mi tu neka izgubljena generacija koja se nešto buni a niko je ne zarezuje 2%. Otprilike kao deka Simpson kad preti oblacima. 

• Replies 5.1k
  • Views 304.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Embid je mvp, a vi se i dalje nadate. E cujes anketa americkog sos kanala...

7 hours ago, nisam ja said:

pokušavam da zamislim jokića kako ima politički stav i ne ide mi. 

A i šta će mu sa desetinama miliona dolara na računu. Njemu bi bilo dobro u svakom tipu uređenja, od robovlasništva do demokratije. Dobro, možda ne u komunizmu sovjetskog tipa, ali ta opcija više nije u ponudi.  

50 minutes ago, MiddleClass said:

Embid je mvp, a vi se i dalje nadate. E cujes anketa americkog sos kanala...

Taj lik je i prosle sezone svojom anketom nagovestio ko ce biti MVP:)

Hoće li Jokara dobiti paket Denim kozmetike i vaučer za pranje kola ako osvoji MVP?

9 hours ago, napadaj said:

Teško. Ovo što Jokić radi sa ekipom u kojoj niko nema 15 ppg je nestvarno, čisto sumnjam da bi Janis uspevao isto to sa sličnom grupom građana.

Slazem se ali ispao je i sisica  na otprilike dvadesetak utakmica ove sezone.  

Edited by Micko8

9 hours ago, Mos said:

Isto to radi i Luka sa svojom grupom gradjana. Vuklja ih na ledjima do tog nekog 5-6 mesta na zapadu koje ti garantuje samo ispadanje u prvoj rundi ili masakr od Finiksa. 

Ja bih rekao u ovom trenutku da je raspored najboljih igrača:

1. Janis

2. (zdrav) Durant

3. Debeli

Ta grupa gradjana je imala skor od   7-9 bez Luke ove sezone , Denver je dobio  utakmice protiv  Indijane i Hjustona , sve ostale utakmice su gubili stoka razlike kada Jokic nije igrao.

Edited by Micko8

2018, ne znam da li je prošlo nedelju dana nakon potpisivanja ugovora, Jokare poravnale pola Venca u Somboru. Napravilo 3-4 kućerine za 3 brata i ostarele roditelje.

gradski arhitekta snsovac nije imao pojma šta se dešava, dizali dževu po medijima. ali džaba. sve išlo preko Pokrajine i sva potrebna dokumentacija dobila potrebne počate na volšeban način.

btw Jokarin striko bio gradski sekretar za kulturu još u vreme kad je Maja Gojković bila gradonačelnik. pre 15+ godina u SRS eri. Trenutno je valjda pomoćnik ministra za kulturu u republičkoj vladi.

Staaari su to Inauguratori. Plus sad imaju kapacitet i resurse naspram kojih Đokovići mogu izgledati kao male bebe. :fantom:

Za braću se zna da su balvani, za ćaleta nisam znao kakav je, ali sam sasvim slučajno saznao ko su mu neki od prijatelja i situacija nije ružičasta. Jedan je recimo lik koji  u ZR novinama stavi svake godine čitulju za Gišku preko cele strane a ove je godine u čitulji uspeo da spomene Đilasa i Mariniku. True story. 

46 minutes ago, theanswer said:

Za braću se zna da su balvani, za ćaleta nisam znao kakav je, ali sam sasvim slučajno saznao ko su mu neki od prijatelja i situacija nije ružičasta. Jedan je recimo lik koji  u ZR novinama stavi svake godine čitulju za Gišku preko cele strane a ove je godine u čitulji uspeo da spomene Đilasa i Mariniku. True story. 

Jesi promjenio misljenje o tome da je Embid favorit? 

1.65 Jokic. 2.25 Embid po kladzi

bice mvp u nasim srcima.

Moralni mvp?

ako nije podrzao kamerunskog vucica

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout